Oficiální web florbalového klubu Chomutov
Redakce, foto: V. Kapuš | 03.02.2020

Další tři body do tabulky, derby rozhodla v poslední minutě Lenka Morová

Další tři body do tabulky, derby rozhodla v poslední minutě Lenka Morová
C H O M U T O V - Krajské derby nabídlo strhující podívanou a po bezbrankové první třetině se jako první střelecky osmělily domácí hráčky. Když na začátku třetí třetiny zvýšila již na 5:1 domácí Tereza Suková, zdálo se, že florbalistky Chomutova míří za dalším vítězstvím. Hráčky Ústí ovšem dokázaly náskok svých soupeřek smazat a sedm minut před koncem utkání platilo skóre 5:5. Jednadvacet vteřin před koncem řádné hrací doby ovšem zlomila utkání opět na chomutovskou stranu Lenka Morová, která se v zápase trefila hned čtyřikrát. Nejlepší hráčkami utkání byly vyhlášeny - Morová - Neumanová.
18.kolo, neděle 2.2.2020, 16:00
Florbal Chomutov
-
Florbal Ústí
6:5 (0:0, 4:1, 2:4)
Branky a nahrávky: 24. Morová (Schoberová), 27. Morová (Bímová), 28. Schoberová (Suková T.), 38. Morová, 43. Suková T. (Čiháková), 60. Morová (Šidlochová) - 36. Neumanová, 43. Kociánová (Mečířová), 45. Bratschaedlová, 46. Nygrýnová (Poláková), 54. Neumanová (Jasanová).
Rozhodčí: Lovacký O., Čech L. Vyloučení: 1:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 75. Střely na branku: 28:22. Průběh utkání: 3:0,3:1,5:1,5:5,6:5.
Florbal Chomutov: Blahníková - Šidlochová, Malecká, Chodurová (C), Ulčová - Čiháková, Suková T., Láryšová - Morová, Bímová, Schoberová - Reissová, Hronová
Florbal Ústí: Kejřová – Špírková, Poláková, Kociánová, Jasanová, Nygrýnová, Bratschaedlová, Mečířová, Tomanová, Kročáková, Neumanová,

Ohlasy k utkání

Jakub Novák: (Flobal Chomutov): "Dobře zvládnuté dvě třetiny, ale pak nesmyslný zkrat a darování několika branek soupeři. Jsem rád, že jsme se i po vyrovnání zvedli a utkání zvrátili. Díky Ústí za bojovný výkon a hodně štěstí domů."
Michal Wildhaber: (Florbal Ústí): "Spousta arogance, se kterou jsme se popraly nakonec se ctí. Pokud chci do play-off, musím sbírat body a umět zahrát divadlo. Děkuji našim fanouškům za skvělou podporu."



Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři