Oficiální web florbalového klubu Chomutov
Redakce, foto: V. Kapuš | 22.12.2019

V atraktivním podkrušnohorském derby nakonec po nájezdech uspěly Bivojky

V atraktivním podkrušnohorském derby nakonec po nájezdech uspěly Bivojky
C H O M U T O V - Na závěr kalendářního roku přivítaly chomutovské florbalistky svého největšího prvoligového rivala z Litvínova. Severočeské derby nabídlo strhující bitvu, které nic nechybělo. Ženy měly utkání dobře rozehrané, když v jeho průběhu vedly 3:1, nakonec se ale z vítězství radovaly hostující Bivojky, které uspěly po samostatných nájezdech. Dvěma brankami se blýskla domácí útočnice Veronika Bímová. Nejlepšími hráčkami utkání byly vyhlášeny - Blahníková - Netušilová.
14.kolo, sobota 21.12.2019, 14:00
Florbal Chomutov
-
SK BIVOJKY LITVÍNOV
3:4ss (1:1, 2:1, 0:1 - 0:1)
Branky a nahrávky: 8. Čiháková (Suková T.), 21. Bímová (Morová), 33. Bímová (Suková B.) - 14. Černá D. (Fleišerová), 38. Střihavková (Vytrhlíková), 52. Slavíková (Bártová), roz. nájezd Janouchová.
Rozhodčí: Lovacký O., Kešner L. Vyloučení: 3:2. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 41. Střely na branku: 27:26. Průběh utkání: 1:0,1:1,3:1,3:4.
Florbal Chomutov: Blahníková - Šidlochová, Husáková, Chodurová (C), Kornalíková - Čiháková, Suková T., Schoberová - Morová, Bímová, Suková B. - Ulčová, Hronová, Stanko
SK BIVOJKY LITVÍNOV: Soukupová – Fleišerová, Svobodová K., Bártová, Střihavková - Slavíková, Vytrhlíková, Janouchová, Svobodová L., Kopýtková, Prosná, Netušilová, Černá D.

Ohlasy k utkání

Jakub Novák (Florbal Chomutov): "Skvělý zápas, kterému snad nic nechybělo. Bohužel nevyhrál lepší tým, protože naše produktivita byla špatná. Nicméně na holky jsem hrdý, hrozně se zlepšily a bude to ještě lepší. Můžeme odejít s hlavou nahoru. Díky fanouškům a soupeři."
Vadim Všetula (SK Bivojky Litvínov): "Něco neuvěřitelného. Tohle byla reklama na florbal se vším všudy. Chomutov předvedl naprosto skvělý výkon, ale my také. Derby s velkým D. Děkuji, že i v oslabené sestavě předvedeme takovýto výkon. My nejsme dvě hráčky MY JSME BIVOJ - jeden TÝM. Děkuji všem i domácím za zážitek se vším všudy. Krásné svátky všem a nový rok též"



Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři