Oficiální web florbalového klubu Chomutov
01.07.2012 | Redakce

Přihlašování do amatérské ligy skončilo, do prvního ročníku se registrovalo osm týmů!

Přihlašování do amatérské ligy skončilo, do prvního ročníku se registrovalo osm týmů!
C H O M U T O V - V sobotu 30.června vypršela možnost přihlášení týmů do prvního ročníku amatérské ligy neregistrovaných hráčů. Dalšího pilotního projektu z dílny klubu FbC 98 Chomutov. Po úspěšném uvedení Ligy základních škol si dal florbalový oddíl za cíl připravit sportovní prostředí také pro dospělé hráče, kteří se florbalu amatérsky věnují. Tuto možnost využilo celkem osm týmů.
S počtem účastníků je florbalový klub spokojen. „Osm nebo deset týmů byl náš cíl. S tímto počtem dokážeme vytvořit jednoduchý, přehledný a kvalitní systém soutěže, na jehož podobě v současné době pracujeme,“ přibližuje sportovní sekretář FbC 98 Martin Bocian.

Přihlášená družstva obdrží v nejbližších dnech informace o systému plateb startovného. Termín pro zaplacení je 12.8.2012. Poté se uskuteční organizační schůzka vedoucích a bude představena nejen termínová listina, ale již také konkrétní rozlosování soutěže.

A co klub od prvního ročníku očekává? „Chceme vytvořit týmům důstojné prostředí, sportovní i organizační. Naší snahou v dlouhodobém horizontu je zakořenit amatérskou florbalovou soutěž v Chomutově a do budoucna rozšířit počet účastníků a možná i strukturu soutěží.“

Seznam přihlášených týmů

Marťas team
Chomutov-město
FBC Tučňáci Chomutov
Vítkovci
FbC Sparta 2012
Průhon team
Rudá hvězda
Kapsch Praha

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři