Oficiální web florbalového klubu Chomutov
05.03.2020 | Redakce

Začíná play-off! V osmifinále nastoupí ženy proti vítězkám základní části

Začíná play-off! V osmifinále nastoupí ženy proti vítězkám základní části
C H O M U T O V - Hned v prvním kole play-off čeká chomutovské florbalistky dost možná nejsilnější možný soupeř. Vítězky základní části a jeden z aspirantů na postup do nejvyšší soutěže Florbalová akademie Mladá Boleslav. První utkání se odehraje v sobotu 7. března od 18:00 v Mladé Boleslavi, o den později v neděli 8.března se však hráčky Chomutova představí v chomutovské sportovní hale. Přijďte je podpořit, zápas startuje v 14:00.

Florbalová akademie Mladá Boleslav:

Osmifinále play-off 1. zápas - Sobota 7.3. – 18:00 v Mladé Boleslavi

Osmifinále play-off 2. zápas - Sobota 8.3. – 14:00 v Chomutově

Florbalistky Mladé Boleslavi vybíraly své soupeřky pro play-off jako první a zvolily hráčky Chomutova. Dlouhodobě se Florbalové akademii na Chomutovanky také daří, když v patnácti vzájemných zápasech v první lize a poháru uspěly Středočešky hned čtrnáctkrát. Ne jinak tomu je i v aktuálním prvoligovém ročníku, kdy na sebe oba týmy narazily hned třikrát a vždy zvítězily hráčky Boleslavi.

2019/2020
Pohár – Florbalová akademie MB – Florbal Chomutov 5:0
1.kolo – Florbalová akademie MB – Florbal Chomutov 5:0
12. kolo – Florbal Chomutov – Florbalová akademie MB 5:9

„Mladá Boleslav je favorit nejen série, ale i celé soutěže. Kvalitní tým dokázali ještě během sezóny posilnit, takže nás čeká velmi silný soupeř. Musíme na hřišti nechat všechno a uvidíme, na co to bude stačit. Každopádně se na sérii těšíme, každé play-off je zážitek“ říká asistent trenéra David Matula.

Soupiska Florbalová akademie MB pro sezónu 2019/2020:
Hráčky: Petra Beránková, Michaela Fellerová, Monika Fellerová, Eliška Horáková, Tereza Kabátová, Eliška Mrázková, Irena Palatínusová, Kristýna Sobotková, Marie Topolová, Marcela Urbanová, Kristýna Vranová, Kristýna Zelená, Monika Žapková, Markéta Žbánková
Trenéři: Jiří Diblík, Josef Kárník, Radka Žbánková
Vedoucí mužstva Radek Novák

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři