Oficiální web florbalového klubu Chomutov
13.01.2020 | Redakce, foto: Florbal MB

Superliga v Chomutově! Black Angels vyváží na sever bitvu s Mladou Boleslaví

Superliga v Chomutově! Black Angels vyváží na sever bitvu s Mladou Boleslaví
C H O M U T O V - Superliga v Chomutově? Ano a již brzy! I když jen na návštěvě. Alespoň zatím. Už na začátku února bude Městská sportovní hala hostit velký florbalový svátek. Uskuteční se zde souboj nováčka nejvyšší soutěže s jejím aktuálním lídrem, tedy pražští Black Angels vs. Mladá Boleslav. Skvělému superligovému florbalu bude navíc předcházet krajské derby mezi Chomutovem a Ústím ve druhé nejvyšší soutěži. Dokážete si představit lepší program na sobotní odpoledne?

Dvojitá dávka skvělého florbalu

Už v sobotu 8. února se Městská sportovní hala stane dějištěm dvou velkých florbalových bitev. Od 16:00 zde v první lize vyzve Florbal Chomutov svého krajského rivala z Ústí nad Labem, hned poté od 19:00 vypukne superligové utkání mezi Black Angels a Technology Mladá Boleslav.

sobota 8.2.2020
16:00 Florbal Chomutov - Florbal Ústí (1.liga)
19:00 Black Angels - Technology Florbal MB (Superliga)

Vstupenky

Očekáváme velký divácký zájem nejen z Chomutova, ale také z širokého okolí. Své fanoušky si jistě přivezou jak Pražané, tak i Boleslavští. Proto bude na tento jedinečný dvojzápas opět možné zajistit si vstupenky s předstihem v předprodeji. Cena vstupenky na dvojzápas byla stanoven na 80 Kč v předprodeji a 100 Kč v den utkání na pokladně. Bližší informace o předprodejních místech očekávejte v nejbližších dnech.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři