Oficiální web florbalového klubu Chomutov
24.12.2018 | Redakce

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019!

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019!
Vážení sportovní přátelé,

končí rok 2018, ve kterém náš klub oslavil 20. výročí svého založení. Společně jsme v uplynulých měsících prožili spoustu důležitých okamžiků. Na jaře se do Chomutova vrátil mezinárodní florbal, když jsme hostili přípravné soustředění českých a švýcarských reprezentací. Nedávno jsme pro změnu přivítali vzácnou kanadskou návštěvu, se kterou jsme odehráli dvě přípravná utkání. Kromě toho se našemu "A" týmu podařilo udržet v první lize mužů. To jsou jen vrcholky pomyslného ledovce, na kterém jsme pluli v roce 2018.

Již třetím rokem náš klub nese jméno Florbal Chomutov. Jméno, které se stalo úspěšnou značkou a které sdružuje stovky kluků i holek, dospělých i dětí, hráčů, rodičů, trenérů i příznivců. O tom, že jsme skutečným klubem nemusíme nikoho přesvědčovat. Důkazem jsou nesčetné zážitky, společné akce, sdílení radosti z výher i smutku z porážek. Rok 2018 bude v naší historii zapsán, jako jedno z nejúspěšnějších období. Přesto k dokonalosti nám toho ještě mnoho schází, což je naší motivací pro rok následující, který, jak pevně věřím, bude opět o kus lepší.

Dovolte mi, abych touto cestou poděkoval všem, kteří stejně jako my věří, že cesta, po níž jdeme, je správná a projevují nám svoji důvěru na každém kroku. Vám všem za celý klub přeji příjemné prožití svátků Vánočních s těmi, kteří jsou vám nejbližší a do nového roku 2019 především pevné zdraví!

Martin Bocian, předseda klubu

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři