Oficiální web florbalového klubu Chomutov
Redakce, foto: Roman Dušek | 28.01.2012

Z jasného zápasu drama do poslední vteřiny, Chomutov nakonec v derby uhájil vítězství!

Z jasného zápasu drama do poslední vteřiny, Chomutov nakonec v derby uhájil vítězství!
C H O M U T O V - K utkání 13. kola druhé florbalové ligy přijel do Chomutova celek USK Slávie Ústí nad Labem. Hrál se otevřený florbal se spoustou šancí na obou stranách, dlouho však branky padaly pouze do té Ústecké. Když ve 48. minutě zvyšovali domácí na 5:0, málokdo očekával drama. Ale stalo se. Stačil minutový zkrat, kterého soupeř využil ke vstřelení tří branek. V poslední minutě přišlo snížení na rozdíl jediné branky, ale Chomutov už výhru nepustil a získal po boji důležité tři body
13.kolo, sobota 28.1.2012, 18:00
Florbal Chomutov
-
USK Slávie Ústí nad Labem
5:4 (1:0, 3:0, 1:4)
Branky a nahrávky: 5. Morava (Fokt), 24. Novotný (Fokt), 26. Pačmag (Morava), 34. Morava (Pačmag), 49. Dudek (Novotný) - 55. Smištík (Major), 55. Smištík (Jahoda), 56. Brom (Vojta), 60. J.Bečvář (Major).
Rozhodčí: Šedivý, Tomášek. Vyloučení: 2:1. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 104. Střely na branku: 38:32. Průběh utkání: 5:0, 5:4.
Florbal Chomutov: Burda - Pačmag, Novotný, Kešner, Täuber, Chytrý - Morava, Fokt, Kämpf - Nepovím, Náther, Dvořák - Dudek, Boháček, Nový (C)
USK Slávie Ústí nad Labem: Vašák - Kopta, Major, Tržil, Vojta (C), Smištík, J.Bečvář, Mojžíš, V.Bečvář, Jahota, Votruba, Terč, Brom, Zdvořáček

Ohlasy k utkání

Martin Bocian (trenér Chomutova): Po delší době jsme si dokázali, že umíme udělat drama z čehokoliv. Výborně odehraných 50 minut, po kterých ale přišel minutový zkrat a tři inkasované branky na 5:3. Úplný závěr byl o štěstí. Celý zápas nás držel brankář, jehož výkon musím vyzdvihnout.



Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři