Oficiální web florbalového klubu Chomutov
14.08.2010

Detail zápasu

CO, sobota 14.8.2010,
FB Topgrandma
-
Florbal Chomutov
4:1 (2:1, 2:0)
Branka a nahrávka: 2. Morava.
Vyloučení: 0:1. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 12. Průběh utkání: 0:1, 4:1.
Florbal Chomutov: Vlček - Pačmag, Kämpf, T.Prášil, Maštalířský - Havel, Fokt, Bendl - Borovička, Morava, Nový (C) - F.Prášil, Tattermusch, Dudek


Po postupu přes Ostravu se nám v dalším kole postavil do cesty soupeř z Finska, neznámý celek FB Topgrandma. Jediné, co jsme o soupeři mohli zjistit byl fakt, že stejně jako my vyhrál svou základní skupinu bez ztráty bodu a připsal si například skalp hráčů Bohemians Praha.

Do zápasu jsme však vstoupili bez respektu a hned ve 2.minutě se po samostatné akci prosadil přesnou ranou Martin Morava 1:0. Soupeř vynikal pohybem a zejména precizně zvládnutou obranou. V 8. minutě vyrovnal a o chvíli později v přesilové hře otočil výsledek utkání na 2:1.

Ve druhém poločase jsme tahali za kratší konec. Soupeř postupně přidal ještě dva góly. Zvítězil nakonec 4:1, zaslouženě. Podali jsme výkon na hranici našich možností, víc nám finští hráči nedovolili. Naše cesta turnajem tak skončila v 1/16ti finále a tudíž umístěním na 17.- 32. místě. To je o dvě kola lepší výsledek, než při loňské premiérové účasti. Nejen z tohoto důvodu panuje s průběhem i výsledkem turnaje spokojenost.

Ohlasy k utkání

Martin Bocian (trenér Chomutova): „Naši účast na turnaji můžeme hodnotit vcelku kladně. Odehráli jsme velmi dobře základní skupinu, uspěli jsme v důležitém utkání s Ostravou a zastavil nás až kvalitní finský tým. Byla to pro nás další kvalitní příprava před sezónou a snad jsme udělali dalších pár krůčků směrem k idealizaci naší hry. Hned v úterý navážeme další přípravou a věřím, že třeba již za dva týdny v Poháru ČFbU se projeví další pozitivní pokrok.“



Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři