Oficiální web florbalového klubu Chomutov
Redakce | 12.08.2010

Muži ve svém úvodním vystoupení na Czech Openu přehráli maďarský tým 3:1

Muži ve svém úvodním vystoupení na Czech Openu přehráli maďarský tým 3:1
C H O M U T O V - Ve čtvrtek dopoledne vstoupili chomutovští florbalisté do své druhé účasti na mezinárodním turnaji Czech Open v Praze. Ve sportovním areálu na Braníku se jim jako první postavil do cesty neznámý soupeř z Maďarska IBK Cartoon Heroes. Ten se také již v první minutě ujal vedení nenápadnou střelou, ale poté převzali otěže do svých rukou chomutovští a postupně otáčeli průběh utkání na svoji stranu. Celkové vítězství 3:1 je zasloužené a podložené velmi dobrým výkonem.
CO, čtvrtek 12.8.2010,
IBK Cartoon Heroes (HUN)
-
Florbal Chomutov
1:3 (1:2, 0:1)
Branky a nahrávky: 6. Maštalířský (Havel) 12. Havel (T.Prášil), 22. Bendl (Kämpf).
Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 6. Průběh utkání: 1:0, 1:3.
Florbal Chomutov: Vlček - Pačmag, Kämpf, T.Prášil, Maštalířský - Havel, Fokt, Bendl - Borovička, Morava, Nový - F.Prášil, Tattermusch, Dudek


Neznámý maďarský tým přivezl do Prahy sedm hráčů a brankáře, přesto po florbalové stránce nepodal špatný výkon. Hned po několika vteřinách zápasu se prosadil nenápadnou střelou od mantinelu, která nešťastně propadla za záda chomutovského brankáře. Chomutovští ale trpělivě a postupně přebírali iniciativu v zápase a brzy se dočkali vyrovnání. Ranou téměř z půlky hřiště propálil vše, co mu stálo v cestě Michal Maštalířský - 1:1. Ještě před přestávkou strhl vedení na českou stranu Martin Havel - 2:1. Ve druhém poločase už pouze pojistil vítězství dorážkou na hranici brankoviště Michal Bendl a zpečetil tak vítězství na 3:1.

V dalším utkání turnaje se hráči FbC 98 Chomutov utkají ještě ve čtvrtek večer od 19:20 s celkem Prostějova. Místem konání je Sportovní hala Třebešín.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři