Oficiální web florbalového klubu Chomutov
Redakce | 08.08.2010

Stejně jako hokejisté ani florbalisté Chomutova si na úvod přípravy neporadili s Kadaní

Stejně jako hokejisté ani florbalisté Chomutova si na úvod přípravy neporadili s Kadaní
C H O M U T O V - Před týdnem začínali svoji sérii přípravných zápasů chomutovští hokejisté proti sousední Kadani a podlehli 4:5. Dnes se stejní soupeři utkali na florbalové palubovce a znovu byli úspěšnější Kadaňští. Zvítězili 6:4. Hráči FbC 98 se připravují na svoji premiérovou sezónu ve 2.lize. Pokračují již tento týden, kdy odjíždí na turnaj Czech Open do Prahy.
příp., neděle 8.8.2010, 17:00
Florbal Chomutov
-
FBC DDM Kati Kadaň
4:6 (1:1, 1:3, 2:2)
Branky a nahrávky: 7. Havel (Bendl), 29. Bendl (Pačmag), 41. Fokt (Havel), 56. Maštalířský (Borovička).
Diváci: 20. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 2:2, 2:4, 3:4, 3:6, 4:6.
Florbal Chomutov: Burda (34. Majerčík) - Pačmag, Holý, T.Prášil, Maštalířský, Silovský, Machovec - Havel, Fokt, Bendl - Borovička, Morava, Tattermusch - F.Prášil, Šveiger, Dudek


Utkání hrané na 3x 20 minut se nepřineslo žádnou spoustu pohledných akcí, neslo se spíše v bojovném duchu. Střetly se dva odlišné herní styly, z toho důvodu se neukázalo jako šťastné odehrát utkání bez rozhodčího, nicméně až na vyjímky se neslo v korektním duchu.

Chomutov sice vedl brankou Martina Havla ze 7.minuty, ale Kadaňští záhy dokázali odpovědět. Ve druhé části pak lépe zvládali přechod do útoku a v jejím závěru díky dvěma slepeným brankám otočili výsledek utkání ve svůj prospěch. Závěrečná třetina už byla opět vyrovnanější, plná osobních střetů a stanovila konečné skóre na 4:6.

Utkání nedokončil kvůli chomutovský útočník David Tattermusch, jehož diagnóza po vyšetření jsou natažené vazy a výron v kotníku.

Ohlasy k utkání

Martin Bocian (trenér Chomutova): „Utkání nebylo na pohled moc atraktivní, každý z týmů vyznává zcela jiné herní pojetí, což ve chvíli, kdy zápas nepíská rozhodčí nedělá dobře. Nicméně si nemyslím, že by tam byly nějaké velké projevy nesportovního chování. V úvodu nám chyběl trochu klid na hokejkách, ke konci zase jednoduchost. Z výsledku neděláme vědu, jsme na začátku a máme před sebou dlouho cestu.“



Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři