Oficiální web florbalového klubu Chomutov
25.03.2001

Detail zápasu

18.kolo, neděle 25.3.2001,
SK BIVOJ LITVÍNOV
-
Florbal Chomutov
5:7 
Branky a nahrávky: Penk 3 (Slabihoud, Giptner, Málek), Slabihoud 2 (Hruška, Tlustý), Hruška (Slabihoud), Hromádka (Dorňák).
Florbal Chomutov: Mokriš - Slabihoud, Tlustý, Hromádka, Málek - Penk, Suchopárek, Giptner, Hruška, Dorňák


Ke druhému zápasu jsme nastoupili s tím, že Kašpárek ( jméno a úbor jednoho z Bivojů ) bude pokryt, ale……. Začátek zápasu jsme zvládli dobře. Hruška již po 22 vteřinách strhl vedení na naši stranu. Za šest minut přidal branku Slabihoud a to nás trošku uklidnilo. Vedli jsme dva k nule. Jenže pak začali vycházet Bivojům brejky za obranu a vyrovnali. Kdo jiný než Kašpárek. Poté nás poslal do vedení Hromádka, ale Kašpar opět snížil. Tři a půl minuty před koncem poločasu jsme šli opět do vedení po brance Penka, ale opět zaúřadoval Kašpar. Stav poločasu byl 4 : 4 . Ve druhé půli nám dal ve třetí minutě Kašpárek branku a Bivoji otočili zápas na svoji stranu. Netušili však, že to byla jejich poslední branka. Po této brance si konečně začali obránci více všímat Kašpárka a ten se po zbytek zápasu již neprosadil. Po dvou trefách Penka a jedné Slabihouda jsme nakonec zápas zvrhli na svoji stranu a nakonec zaslouženě vyhráli 7 : 5 . Sice náš ochránce svatyně obdržel pět branek, ale po kiksech v obraně neměl proti dobře zakončujícímu Kašpárkovi mnoho šancí.

Z této kladenské palubovky jsme již vylovili 8 bodů a doufáme, že poslední turnaj, který zde proběhne za čtrnáct dní bude pro naše barvy stejně úspěšný. Majáci a Vipers těšte se!

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři