Oficiální web florbalového klubu Chomutov
27.04.2002

Detail zápasu

8.kolo, sobota 27.4.2002,
Florbal Chomutov
-
TJ Lokomotiva Louny
6:8 
Branky a nahrávky: Penk 2 (Giptner, -), Giptner (Penk), Píša (Penk), Vinter (Píša), Novotný (Penk).
Florbal Chomutov: Krýdl - Tlustý, Slabihoud, Vinter, Novotný, Málek - Penk, Pelc, Píša, Suchopárek, Giptner, Dorňák, Sajner a přeškolený obránce Hromádka Milan


V posledním zápase této sezóny nás čekali domácí Louny. Tento hokejoflorbalový tým na nás hned od začátku vlítnul a napadal naši rozehrávku po celém hřišti. Z toho pramenících chyb dokonale těžil. Než jsme se stačili rozkoukat prohrávali jsme 4 : 0 a vůbec se nám nedařilo plnit předzápasový slib, že Louny porazíme a že spadnou s náma. Ke konci třetiny korigoval Penkič na 1 : 4. Ve druhé třetině se rozehrál Penkič, který se motal u všech tří branek v této třetině daných. Nejdříve nahrál Gípovi, potom Pištovi a svou druhou trefou snižoval na 4 : 6. Bohužel jeho dobrý výkon nebyl kvalitně podpořen v obranné činnosti, při které jsme nezabránili vstřelení dalších zbytečných branek do naší svatyně. V polovině třetí třetiny nám soupeř zase utekl na rozdíl tří branek. V závěru se nám dokonce podařilo v přesilových hrách vstřelit dvě branky ( Poštulka, Doktor ) a snížit na rozdíl jediné. Bohužel soupeř vzápětí přidal další branku a nám se již nepodařilo zhola nic. Prohráli jsme celkově 8 : 6. Trochu nás mrzí, že nám utekl začátek zápasu, protože potom bychom určitě bývali byli schopni tyto hokejoflorbalisty porazit. Černou kaňkou na zápase bylo vyloučení J.G. na 2 + 10 min. a roztržení obočí našeho v kraji slavného kapitána, který dostal koncem hole od soupeře do hustě zarostlého dominantního nadočnicového oblouku. Byl sešit třemi stehy a již nyní může chodit - mezi nás.

O sestupu našeho týmu bylo rozhodnuto již dříve a proto tyto dvě prohry na nás, až na kapitána družstva, který bude mít památku nadosmrti, nezanechaly žádné větší újmy.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři