Oficiální web florbalového klubu Chomutov
08.12.2001

Detail zápasu

10.kolo, sobota 8.12.2001,
Florbal Chomutov
-
1. FBC Toužim
6:3 
Branky a nahrávky: Pelc 2 (Zbránek, Dorňák), Livora (Slabihoud), Novotný (Livora), Slabihoud (Zbránek), Vinter (Pelc).
Florbal Chomutov: Mokriš, Krýdl - Slabihoud, Tlustý, Vinter, Hromádka – Zbránek, Suchopárek, Pelc, Dorňák, Livora, Novotný a Giptner


Poslední zápas byl naplánován před osmou hodinu, ale asi dvacetiminutový skluz ho posunul na 20:10. Nastoupili jsme proti Toužimi s Ráďou v brance. Ti nás hned ve třetí minutě zaskočili první brankou. Naštěstí v sedmé minutě po dorážce vyrovnal Lybor. Ve čtrnácté minutě jsme zásluhou Doktora zvýšili na 2:1. Ve druhé třetině soupeř po 13 vteřinách srovnal. Hra poté byla vyrovnaná až do desáté minuty. Po trestném úderu vsítil Slabák a mezi 13 a 14 minutou se dvakrát trefil mladík s nepatrným vousem Rosťa Pelc. Po druhé třetině to bylo 5:2. Na začátku třetí části trefil z dálky Poštulka a věřily jsme, že již nemůžeme prohrát. V závěru soupeř snížil třetí brankou Izakoviče na konečných 6:3. První výhra přišla až v našem osmém zápase. Doufejme, že nebude poslední.

Závěrem bychom chtěli poděkovat Michalovi Novotnému, který nám pomáhal na stolku, Gabriele Markové, Jitce Čerákové, Veronice Kailové a Kateřině Kvetoňové z 2. ročníku SZŠ v Chomutově, které nám zajišťovali zdravotnickou pomoc. A hráčům TJ EKS Engineering Plzeň po kterých zbyla v šatně poničená kožená zástěna, která oddělovala jejich šatnu od solária.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři