Oficiální web florbalového klubu Chomutov
05.04.2003

Detail zápasu

18.kolo, sobota 5.4.2003,
FBC ANUS Kadaň DDM
-
Florbal Chomutov
1:1 
Branky a nahrávky: Ledvinka (Hruška).
Florbal Chomutov: Bocian, Mokriš - Slabihoud, Vinter, Ledvinka, Tlustý, Moule, Hromádka - Pelc, Dorňák, Penk, Suchopárek, Horkulič, Hruška, Borovička, Livora, Píša, Hajný V.


Po malém občerstvení jsme nastoupili proti kadaňským Anus B, kteří nám v prvním zápase naložili devět branek. Samozřejmě jsme se jim snažili tento příděl vrátit, ale zjistili jsme, že soupeř nastoupil ve stejném počtu na plac jako my a to nás zaskočilo. Do branky nastoupil zkušený harcovník, povaleč, kamarád a obr v jedné osobě Ráďa Mokrišů. První třetina nepřinesla vůbec nic. Oba týmy kvalitně bránily a nepouštěly soupeře do žádných akcí. V desáté minutě druhé třetiny propadla do naší branky nevýrazná střela a my prohrávali 0 : 1. V této třetině jsme měli dva vyloučené, které si oba dva vypískaní Mocní Tuleni vycucali z prstu. Naštěstí jsme neinkasovali. Třetí třetina probíhala stejně i s tím, že jsme opět měli dva vyloučené. Dokonce jsme museli zuby nehty hlídat našeho emocemi nabitého kapitána Buřta, který chtěl nechtěl jednoho nebo spíše oba Pískaly inzultovat. Kadaňským to vyhovovalo a stačila jim i hubená výhra, ale s tím jsme se nechtěli smířit naopak my. Po závaru okolo kadaňské branky se v čase 14:46 parádně trefil Ledvis a zakončil, tak naše letošní vystupování plichtou 1 : 1.

V několika posledních turnajích bylo vidět, že se nám podařilo zapracovat mladíky do našeho florbalového pojetí hry a začalo nám to přinášet i kýžené ovoce. Střelcem roku se stal PICKA s 18 zásahy. Celý tým nastřílel 89 branek a obdržel jich 69. V brance jsme krom stálic Cedníka a Radomila použili i dva nadějné hráče Kalouse a Bociana. V útoku po boku legend ( Penkič, Jablkoň, Dort, Midloch ) nastupovali mladíci Pelc, Hajný V., Borovička, Horkulič, Píša a jiní. Do obrany přibyl k mohutným pilířům ( Hrot, Buřt, Slabák, Poštul, Doktor ) také na hostování Ledvis a ke konci soutěže Moule. Jestli se nám podaří tento kurz nadále udržet, potom nás postup v příštím roce nemůže ani omylem minout. Tak za rok i s nesmrtelným Midlochem, JDEME ZA TITULEM ...............

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři