Oficiální web florbalového klubu Chomutov
02.03.2003

Detail zápasu

14.kolo, neděle 2.3.2003,
USK Ústí nad Labem C All Bundy
-
Florbal Chomutov
5:4 
Branky a nahrávky: Pelc 2 (Borovička 2), V. Hajný (Borovička), Dorňák (Horkulič).
Florbal Chomutov: Krýdl - Slabihoud, Vinter, Ledvinka, Tlustý - Pelc, Dorňák, Hajný V., Suchopárek, Horkulič a Borovička


Druhý zápas byl proti dalšímu ústeckému týmu - All Bunda. Hned v úvodu jsme Céďovi připomněli, že dostávat blbý góly je fakt blbý, tak ať se snaží. Tento náš nahluchlý strážce svatyně nám asi nerozuměl a po zmatcích ve svém malém brankovišti nabídl vedoucí branku soupeřům. V sedmé minutě naštěstí trefil Picka a srovnal. Na začátku druhé části jsme se dostali do vedení po brance Hajnýho. Trefil pěkně růžek soupeřovi svatyně. Vedení jsme neudrželi dlouho a soupeři se podařilo otočit stav na 3 : 2. To už některým hráčům pochodovaly nervy. Poštul dostal za napadení hráče 2 + 10 min.. Ve čtvrté minutě třetí části srovnal znovu Picka a po krásném uvolnění Horkula dostal v deváté minutě před prázdnou branku míček Dort a zkušeně zavěsil. Vedli jsme 4 : 3. To bylo z naší strany vše, i když měl velkou šanci Horkul, který běžel sám na brankáře, ale nedal. Soupeři se podařilo vyrovnat a minutu a půl před koncem zápasu, po závaru před naší brankou, otočit výsledek na 5 : 4. Nám se již žádná akce nepodařila.

Na tomto turnaji se ukázalo, že v útoku se nám docela daří a nemalou zásluhu na tom mají i junioři, ale stále je co zlepšovat v obranné fázi. Tak snad příště to bude lepší.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři