Oficiální web florbalového klubu Chomutov
06.10.2002

Detail zápasu

1.kolo, neděle 6.10.2002,
FBC Radiáci Česká Lípa
-
Florbal Chomutov
2:6 
Branky a nahrávky: Ledvinka 4 (Borovička, Slabihoud, -, -), Hruška, Beneš (Vinter).
Florbal Chomutov: Krýdl - Tlustý, Vinter, Novotný, Slabihoud - Ledvinka, Hruška, Suchopárek, Dorňák, Borovička, Beneš, Hajný a Livora


K prvnímu turnaji v nové sezóně jsme vyrazili do Ústí, kde turnaj pořádali místní All Bundy. Po loňském nevydařeném ročníku jsme si přišli zahrát florbal s podobně silnými nebo spíše slabými týmy. Nejdříve jsme shlédli dost vyhrocené utkání mezi Radiáky a domácími All Bundy, kde se místy nehrál florbal, ale přinejlepším hokej kombinovaný s ragby. Rozhodčí evidentně nezvládali situaci a ve finále byl jeden i inzultován. Po shlédnutí této florbalové, jestli se to dalo vůbec nazývat florbalem, blamáže, jsme se dost zhrozili. Našimi prvními soupeři byli právě hráči Radiáků z České Lípy.

Hned v úvodu jsme trochu zazmatkovali se střídáním a pro velký počet hráčů jsme hráli v oslabení. To jsme přestáli bez problémů a kontrovali prvním gólem Ledvise. Během 40 vteřin vsítil Ledvis druhou branku, ale za dalších 20 vteřin soupeř snížil. V polovině třinácté minuty Ledvis zkompletoval hatrick. Ve druhé třetině soupeř trochu vyrovnal hru, ale Jablkoň zvyšoval na 4 : 1. Ve třetí části snížili soupeři na rozdíl dvou branek, ale během několika minut se trefil junior Beneš a poslední branku vstřelil Ledvis. Výhra 6 : 2 nás těšila. Vyhráli jsme poprvé první zápas co jsme nastoupili do soutěží.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři