Oficiální web florbalového klubu Chomutov
21.03.2004

Detail zápasu

18.kolo, neděle 21.3.2004,
Florbal Chomutov
-
Jazzmani Žatec
5:4 
Branky a nahrávky: Slabihoud (Hruška), Tlustý (Penk), Penk (Ledvinka), Ledvinka (Penk), Borovička (Penk).
Florbal Chomutov: Burda - Navara - Slabihoud - Vinter - Tlustý - Ledvinka - Šamaj - Pieter - Novotný - Penk - Borovička - Hruška - Mikovec - Sajner - Hajný V. a Suchopárek


Před druhým zápasem jsme se šli rozloučit do zelené restaurace na náměstí, kde jsme často mezi zápasy pobývali. Tam došlo k rozhodnutí, že z jediného fanouška co jsme v hale měli uděláme na poslední zápas sezóny hráče. Midloch měl to štěstí, že měl s sebou pořádný boty na přezutí, hokejku si musel sice vypůjčit a hlavně jeho registračka stále ještě platila. Postavili jsme proti Jazzmanům tři útoky a 5 obránců. Do branky se vsunul poprvé v letošní sezóně Burdis. První třetina byla opět špatná. Nebyli jsme schopni po dobrém obědě hrát něco pořádného. Jazzmani kousali jak se dalo, ale v první třetině branka nepadla. Zato v druhé části jsme dostali po chybách soupeře do trojnásobného vedení. Naštěstí 30 vteřin před koncem třetiny Slabák snižoval v přesilovce na 1 : 3. Zredukovali jsme útoky pouze na dva a pustili se do poslední třetiny. Hned v první minutě Slabák zmatkoval za brankou a po jeho chybě jsme inkasovali počtvrté. To už to s námi vypadalo dost špatně, ale již ve třetí minutě snižoval kapitán Buřt na pěkných 2 : 4. Pak začal úřadovat Penkič s Ledvisem. Nejdříve Penkič z nahrávky Ledvise snižoval v jedenácté minutě na 3 : 4 a pak ve třinácté Ledvis po nahrávce Penkiče dokonce vyrovnával. Nahlodaní Jazzmani si nechali za jedenáct vteřin poté vstřelit další branku Borym a tak celý zápas i skončil. Vyhráli jsme 5 : 4.

Naše série se tedy zastavila na čísle 13 ( vyhraných zápasů v řadě ) a možná bude pokračovat i příští rok. Celkově jsme z 18 zápasů posbírali 31 bodů za 15 výher, jednu remizu a 2 prohry. Skóre skončilo na metě 111 : 70 což je náš nový klubový rekord.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři