Oficiální web florbalového klubu Chomutov
29.02.2004

Detail zápasu

16.kolo, neděle 29.2.2004,
Florbal Chomutov
-
TJ Lokomotiva Chomutov
11:8 
Branky a nahrávky: Borovička 3 (Sajner, Penk, Ledvinka), Sajner 2 (Hromádka, V.Hajný), Mikovec 2 (V.Hajný, Slabihoud), V.Hajný (Slabihoud), Penk (Borovička), Hruška (Ledvinka).
Florbal Chomutov: Bocian - Slabihoud - Vinter - Hromádka - Ledvinka - Novotný - Penk - Borovička - Hruška - Mikovec - Sajner - Hajný V.


Před druhým zápasem jsme asi přehnali takticko-technickou přípravu a podle toho zápas i vypadal. Nejdříve zkratoval Jablkoň při vypisování zápisu, kde zapoměl zapsat Doktora na soupisku a ten během zápasu obdržel ČK 1. Chomutovští lokomotiváci ač v počtu nevelkém se na nás dobře připravili. Hned z prvního breaku nám dali branku. Když už jsme prohrávali 0 : 2, tak jsme začali trochu hrát. Podařilo se nám snížit, ale soupeř opět odskočil na rozdíl dvou branek. Do konce třetiny jsme ještě snížili, ale i tak jsme ji prohráli 2 : 3. O přestávce obdržel Doktor ČK 1 a 5 minut si šel za něj odpykat Bory. Zápas byl do stavu 4 : 4 vyrovnaný, potom se Penkičovi podařilo vsítit na 5 : 4, ale pak se přihodilo několik nepředvídatelných věcí. Nejdříve Ledvis odebral míček soupeři, který si ho chtěl posunout na místo přestupku a rozhodčí mu za to udělil 2 minuty. Pokřikem z lavičky si 2 + 10 vykoledoval Poštul a komentováním výkonu rozhodčího přímo na place na sebe upozornil také Hrot a dostal ČK 2 a 5 minut k dobru. V ten moment zbyl z 5-ti obránců na place jen Slabák. Poštul s Ledvisem seděli na trestné a tam seděl i Vojta, který bručel za Hrota. V oslabení 5 na 3 jsme obdrželi záhy vyrovnávající branku. Naštěstí se soupeř nechal taky vyloučit a při hře 4 na 4 dal Miki na 6 : 5. V poslední třetině jsme hráli stejnou mizérii, ale podařilo se nám nastřílet soupeři více branek než on nám, a tak jsme vyhráli 11 : 8. Bóca byl evidentně zklamán a nutno dodat, že určitě ráno nevstával s pocitem, že dnes dostane 15 branek. Naše lajdáctví v poli se nám může do budoucna vymstít, ale protože jsme do jednoho pozitivní optimisté, určitě vše dobře dopadne a naše hra bude ozdobou nejen regionálních palubovek.

Rekordní série pokračuje. Nyní máme vyhraných 11 zápasů v řadě.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři