Oficiální web florbalového klubu Chomutov
29.02.2004

Detail zápasu

15.kolo, neděle 29.2.2004,
FBC Wings Most
-
Florbal Chomutov
7:12 
Branky a nahrávky: Hruška 4 (Borovička, Ledvinka, Penk, -), Borovička 3 (Slabihoud, Vinter, Ledvinka), Penk 3 (Hruška 3), Mikovec (V.Hajný), Slabihoud (Penk).
Florbal Chomutov: Bocian - Slabihoud - Vinter - Hromádka - Ledvinka - Novotný - Penk - Borovička - Hruška - Mikovec - Sajner - Hajný V.


Skoro v předjarní pohodové náladě jsme vyrazili 29.2.04 do Loun na předposlední turnaj. V sestavě se objevil po dlouhé době David Ledvika, který je neustále vytížen svojí prací. Do svatyně jsme vzali Martina Bociana a nutno dodat, že jsme mu svým výkonem v poli asi nebo spíše určitě zkazili nedělní dopoledne ba i odpoledne. Nejdříve jsme nastoupili proti mosteckým Wings. Zápas se změnil po několika minutách v brankovou přestřelku, při které Penkič nechápavě kroutil hlavou. Nejdříve jsme dali rychlou branku, ale potom jsme hned inkasovali. Pak jsme odskočili na rozdíl dvou branek, ale i tak se soupeři podařilo srovnat do konce třetiny ( 3 : 3 ). Druhá část začala úplně stejně. Do stavu 5 : 5 s námi držel soupeř krok. Poté jsme mu odskočili, ale stav po druhé části byl jen 8 : 7. V závěrečné třetině jsme již kontrolovali hru a nenechali soupeře vstřelit další, pro našeho brankáře frustrující, branku. Sami jsme přidali další čtyři a zvítězili 12 : 7. V zápase kraloval první útok ( Borovička - Hruška - Penk ), který vstřelil 10 branek. Nejvíce bodů nasbíral Jablkoň za 4 branky a tři asistence.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři