Oficiální web florbalového klubu Chomutov
11.01.2004

Detail zápasu

10.kolo, neděle 11.1.2004,
TJ Lokomotiva Chomutov
-
Florbal Chomutov
3:11 
Branky a nahrávky: Hruška 5 (Dorňák 2, -, Slabihoud, Penk), Penk 2 (Hruška 2), Slabihoud (Borovička), Tlustý (Sajner), Sajner (Slabihoud), Pieter (Borovička).
Florbal Chomutov: Bocian - Slabihoud - Tlustý - Pieter - Šamaj - Novotný - Penk - Borovička - Hruška - Mikovec - Dorňák - Sajner


K druhému zápasu jsme přistoupili zodpovědně, neboť naším soupeřem byl městský rival Lokomotiva Chomutov. Podle informací z druhého tábora jsme věděli, že soupeř se na nás dobře připravil a chce s námi hrát vyrovnanou partii. Nastoupili jsme na ně úplně stejně jako na hráče Wings a hned v první minutě rozjel svoji spanilou jízdu Jablkoň. Po jeho první brance jsme se uklidnili a čekali co budou hrát hoši z Lokotky. Donutili nás k chybám a my jsme ve čtvrté minutě hráli oslabení, kdy si šel premiérově za pány sednout junior Pieter. Při tomto oslabení jsme zvýšili skóre o dvě branky. Nejdříve se trefil opět Jablkoň a potom Slabák. V deváté minutě jsme nechali soupeře vsítit, ale hned na to se trefil Jablkoň a ukončil skóre třetiny na 4 : 1. Druhá část přinesla opět bojovnou hru, ale branky padaly spíše do soupeřovi svatyně. Po brankách Penkiče, Buřta, Jablkoně a Sajnyho jsme vedli před závěrečnou třetinou 8 : 2.V posledním dějiství se obraz hry nezměnil až na pár strkanic, ale další tři branky ( Jablkoň, Pieter a Penkič ) rozhodli o naší vysoké výhře v poměru 11 : 3. Opravdu plodný byl v tomto zápase Jablkoň, který před zraky své rodiny vsítil pět branek a na dvě přihrál. Všichni hráči odehráli stabilní výkony a zaslouženě se těšili z obou výher.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři