Oficiální web florbalového klubu Chomutov
11.01.2004

Detail zápasu

9.kolo, neděle 11.1.2004,
Florbal Chomutov
-
FBC Wings Most
8:4 
Branky a nahrávky: Hruška 3 (Slabihoud 2, Penk), Borovička 2 (Sajner, Slabihoud), Slabihoud (Penk), Penk, Sajner (Borovička).
Florbal Chomutov: Navara - Slabihoud - Tlustý - Pieter - Šamaj - Novotný - Penk - Borovička - Hruška - Mikovec - Dorňák - Sajner


V neděli 11.1.2004 jsme pořádali 5-tý turnaj sev. přeboru mužů v chomutovské městské sportovní hale. Hned první zápas turnaje jsme sehráli proti mosteckým Wings. V minulém zápase jsme s nimi ztratili vedení 3 : 1 a nakonec jsme pouze remizovali. Do tohoto zápasu jsme nastoupili s tím, že musíme eliminovat jejich nejlepší hráče a pokusit se je přehrát důrazným pressingem. To se nám dařilo a v polovině dvanácté minuty první třetiny jsme po brankách Slabáka, Jablkoně a Boryho vedli již 3 : 0. Zbytek třetiny a více jak 12 minut následující jsme hráli trochu jalově a soupeři se podařilo snížit na rozdíl jedné branky. V třinácté a patnácté minutě jsme opět udeřili a odskočili na rozdíl tří branek. Trefil se opět Bory a Jablkoň. Ve čtvrté minutě hosté snížili, ale v přesilovce která následovala pojišťoval naše vedení opět Jablkoň. Soupeři se podařilo ještě jednou vsítit, a to při přesilovce, kdy si šel na chvilku odpočinout Slabák, ale finále patřilo opět nám. Po brankách Penkiče a Sajnyho jsme dotáhli utkání do vítězného konce. Vyhráli jsme 8 : 4 a spokojenost se vlila do našich sportem nasátých srdcí. Zápas se povedl i dobrému zadákovi Slabákovi, který ač jednou bručel, vsítil jednu branku a na tři parádně namazal, ten den náhodně skórujícím, kamarádům.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři