Oficiální web florbalového klubu Chomutov
23.11.2003

Detail zápasu

7.kolo, neděle 23.11.2003,
Florbal Chomutov
-
FBC Panteři Žatec
7:6 
Branky a nahrávky: Penk 2 (Hruška, -), Borovička (Pelc), Šamaj (Hruška), V.Hajný (Vinter), Hromádka (Hruška), Hruška (Penk).
Florbal Chomutov: Navara - Slabihoud - Vinter - Pieter - Šamaj - Hromádka - Penk - Borovička - Hruška - Mikovec - Pelc - Hajný V.


Již počtvrté v této sezóně jsme vyrazili v neděli 23.11.2003 do námi oblíbených Loun. Dokonce jsme si museli i přivstat, neb k prvnímu zápasu jsme nastupovali již o osmé ranní. Soupeřem nám byli Mocní Tuleni z Podbořan. Letos jsme je již jednou porazili a věřili jsme i v další úspěch. Nezačali jsme však šťastně a od třetí minuty prohrávali. Srovnat se nám podařilo až ve dvanácté minutě po průniku obránce Martina Šamaje. Za dalších 65 sekund vsítil Jablkoň a v poslední vteřině první třetiny při přesilovce dokonal otočení zápasu mladý Lukáš Mikovec. Hned na začátku další třetiny jsme čekali velký tlak Tuleňů, ale ten po naší rychlé brance v první minutě, vsítil Vojta Hajný, nepřišel. Další branku přidal v poslední minutě druhé části opět MIKI, který propasíroval míček kolem tyčky a těla mocného strážce tuleňské branky. Vyhrávat nad Tuleni o čtyři branky se nám ještě nikdy nepovedlo a brzy jsme poznali, že jim se tento stav vůbec nezamlouval. Od prvních vteřin třetí části jsme byli pod velkým tlakem soupeře. Agresivní hra nám dělala problémy v rozehrávce a herní pohoda byla hnedle pryč. V šesté minutě se jim podařilo snížit na 2 : 5, ale v desáté již Bory přidal pěknou střelou šestý zářez. Tuleni se však nepoložili a bojovali až do konce. Nejdříve byl vyloučen Hrot a nám se nepodařilo ubránit přesilovku a minutu a půl před koncem dokonce snížili na rozdíl dvou branek. V poslední minutě zápasu došlo ke zranění Vojty Hajného, který dostal sekyru přes ukazováček levé ruky. Bolestivá grimasa jeho obličeje značila, že úder byl vedený přesně, razantně a cíl neminul. My už jsme si nedali výhru vzít a dotáhli zápas do vítězného konce.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři