Oficiální web florbalového klubu Chomutov
30.01.2005

Detail zápasu

13.kolo, neděle 30.1.2005,
Florbal Chomutov
-
FbC Plzeň
4:10 
Branky a nahrávky: Slabihoud (Penk), Mikovec (Hruška), Přenosil (Hromádka), Borovička (-).
Florbal Chomutov: Navara - Novotný - Hromádka - Slabihoud - Ledvinka - Penk - Hruška - Pelc - Přenosil - Mikovec - Borovička


V neděli 30. ledna jsme pořádali v pořadí již druhý turnaj letošního ročníku. Počasí nám přálo, a tak jsme očekávali na domácí palubovce skvělé výsledky. A nemýlili jsme se. Některá mužstva si tu pěkné zápasy odehrála, dokonce se dařilo i Sokolům z Plzně u kterých jsme s tím vůbec nepočítali. Pohaním však naše takzvané juniory. Jejich přístup k turnajům, notabene domácím, je laxní a nepochopitelný. Nechci zde jmenovat jednotlivce, ale pokud měl někdo závažný důvod nepřijít reprezentovat nebo vypomoci u stolku, pak měl toto dát ve známost, alespoň vedoucímu družstva. Termíny turnajů jsou známy již od loňského léta. Pokud by se měli tyto věci opakovat i do budoucna, pak nám nezbude než se s těmito mladíky rozloučit a nechat je jejich osudu.

V prvním utkání jsme nastoupili proti Plzeňským Sokolům jen v počtu deseti kusů v poli. V obraně pokulhával Slabák, Hrot, Ledvis a Doktor. V útoku se ploužil Penkič, Jablkoň, Picka, Miki, Bory a Vašík. Záda nám kryl Tomáš Navarů. Soupeř nás hned od začátku dostal pod tlak a vsítil v první třetině tři branky. Nám se nepodařilo zrealizovat ani nabídnutou přesilovku. V druhé části jsme zabojovali a po brankách Slabáka z trestného úderu a Mikiho jsme snížili na rozdíl jedné branky. Třetí třetina byla pro nás pohromou. Sice jsme se na lavičce vyhecovali, ale na place to nebylo znát. Po neskutečných hrubých chybách v bránění jsme obdrželi tři rychlé branky. V čase 2 : 19 byl stav 2 : 6. Nám se sice podařilo Vašíkem snížit, ale vzápětí jsme inkasovali opět. Soupeř nás rozebíral jak hodinky a naši asi unavení hráči nestačili přistupovat a znepříjemňovat mu hru. Na další příděl branek reagoval pouze Bory. Zápas jsme si zpackali sami a soupeř vyhrál jednoznačně 10 : 4.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři