Oficiální web florbalového klubu Chomutov
29.09.2004

Detail zápasu

2.kolo, středa 29.9.2004,
Florbal Chomutov
-
FBC Mariánské Lázně
11:3 
Branky a nahrávky: V. Hajný 3 (Hruška 2, Šamaj), Přenosil 3 (Hromádka, Penk, V. Hajný), Hruška 2 (Šamaj, Penk), Borovička 2 (Šamaj, Penk), Pieter (Penk).
Florbal Chomutov: Navara - Ledvinka - Pieter - Novotný - Šamaj - Tlustý - Penk - Borovička - Hruška - Pelc - Hromádka - Dorňák - Přenosil - Hajný V.


Druhý zápas byl pro nás velkou neznámou. Ani velcí pamětníci v klubu si nepamatovali zda jsme s THC někdy vůbec hráli. Šli jsme se podívat na jejich první zápas, aby jsme věděli proti komu to vlastně budeme hrát. V předzápasové přípravě jsme si řekli, že by jsme s nimi mohli, při dobré konstalaci, i vyhrát. V první třetině nás přibrzdilo několik zbytečných vyloučeních ( celkem 4 x ), která jsme přežili bez poskvrny. Soupeř se dostal ve třetí minutě do vedení na které po šesti vteřinách reagoval vyrovnáním Jablkoň. V jedenácté minutě jsme opět inkasovali po střele z trestného úderu. Bory však v patnácté minutě po ideálním pasu od Šamiho vyrovnal. V druhé třetině jsme dohrávali na začátku poslední vyloučení a vzápětí se do soupeře pořádně zakousli. Nejdříve ve třetí minutě skórovali Vojta a poprvé za FbC 98 Vašík Přenosilů. Pak opět v jedné minutě, a to v páté, skóroval dvakrát Vojta a skóre bylo rázem 6 : 2 pro nás. V šesté minutě sice soupeř snížil, ale v deváté svou druhou trefou zvyšoval Vašík. Na konečných 8 : 3 po druhé třetině zvyšoval střelou z dálky Tomáš Pieter. Ve třetí třetině tempo hry trochu polevilo a po brankách Jablkoně, Boryho a Vaška jsme nakonec s přehledem vyhráli 11 : 3.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři