Oficiální web florbalového klubu Chomutov
29.09.2004

Detail zápasu

1.kolo, středa 29.9.2004,
FBC ANUS Kadaň DDM
-
Florbal Chomutov
3:3 
Branky a nahrávky: Hruška 2 (Penk, Dorňák), Hromádka (Penk).
Florbal Chomutov: Navara - Ledvinka - Pieter - Novotný - Šamaj - Tlustý - Penk - Borovička - Hruška - Pelc - Hromádka - Dorňák - Přenosil - Hajný V.


K prvnímu turnaji v Severozápadní lize jsme vyrazili do Kladna. V počtu 14 hráčů a jednoho simulanta, hrajícího si na trenéra, jsme jeli posbírat první body. Ani několik notorických optimistů by nevsadilo, po nedávné přípravě s Anus B, že si přivezeme body hned tři a bude nás mrzet vyrovnávací branka z prvního zápasu.

Hned první zápas jsme sehráli s kadaňskými Anus B. Tento technický, z třetí ligy oporami nabitý, tým nás v přípravě rozebral, tak že výsledek zde nebudu ani zveřejňovat. Proto jsme pozměnili trochu sestavu a postavili se jim znovu. Prvních 10 minut první třetiny se hra přelévala z jedné strany na druhou a ukázala, že taktiku jsme zvolili správnou. Bohužel jsme zahodili několik tutovek ( Jablkoň, Penkič, Dort - v přesilovce netrefil prázdnou branku ) a nešli do vedení. Soupeři se v 11. minutě podařilo propagační střelou skórovat a v patnácté minutě po chybě ve středním pásmu dokonce odskočit na dvoubrankový rozdíl. V druhé třetině se po dvou minutách prosadil po nahrávce Penkiče Jablkoň a krásnou střelou snížil. Hra byla vyrovnaná a Tomáš Navarů se musel několikrát vytáhnout proti nebezpečným atakům soupeře. Ve třetí třetině jsme skóre vyrovnali. Jablkoň po nahrávce Dorta vystřelil a míček se dostal za brankáře. Tam se kutálel po brankové čáře, k překvapení všech rozhodčí zapískal a uznal branku. Byl asi jediným kdo ho pořádně viděl, ale branka platila. V osmé minutě prostřelil soupeřovic brankáře Hrot, a my se tak poprvé dostali do vedení. V tu chvíli se na nás kadaňští vrhli a snažili se zápas vyrovnat. Nám se nepodařilo v poslední minutě udržet míček na jejich straně hřiště a po několika na sebe navazujících chybách jsme v čase 14:59 obdrželi vyrovnávací branku. Vybrali jsme si opět nováčkovskou daň a vzpomněli na minulé vystoupení v této soutěži, kdy jsme ještě v poslední minutě vedli o dvě branky a nakonec taky remizovali 3 : 3. S výsledkem jsme po vyprchání emocí byli nakonec spokojeni.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři