Oficiální web florbalového klubu Chomutov
22.10.2006

Detail zápasu

6., neděle 22.10.2006,
Florbal Chomutov
-
FBC SK Pchery
6:4 (1:1, 3:0, 2:3)
Branky a nahrávky: 10. H.Novotný (Hruška), 21. H.Novotný (Dorňák), 23. Fokt (Hruška), 30. H.Novotný (Dorňák), 42. Schäfferhans (Slabihoud), 43. Penk (Šamaj).
Florbal Chomutov: Bocian - Slabihoud, Hruška, P. Novotný, Milde, Šamaj - Schäfferhans, Penk, Fokt - Somol, H. Novotný, Pelc - Dorňák, Isak


Po krátké pauze jsme se opět vrátili na hrací plochu, abychom se utkali s domácím florbalovým klubem SK Pchery. Znovu nám trvalo deset minut, než jsme se dokázali poprvé gólově prosadit. Na úspěšnou akci Hynka Novotného ale domácí za dvě minuty odpověděli. Ve druhé třetině nám naše útočné snažení konečně začalo přinášet ovoce. Nejdřív přidal druhý gól Hynek, na 3:1 zvyšoval Foktis a deset vteřin před druhou přestávkou dokonal svůj hattrick znovu Hynek. Do poslední třetiny jsme šli s poměrně uspokojujícím vedením 4:1. Jenže naše uspokojení bylo takové, že jsme o něj během deseti minut přišli. Poslední zásah prošel Bócovi ve 41. minutě potupně mezi nohama. V tu chvíli to s námi nevypadalo vůbec dobře, ale štěstí stálo při nás. Minutu po vyrovnávací trefě nám vrátil vedení Šafi a hned vzápětí přidal uklidňující šestý zářez Penkič. A tak i když jsme měli namále, dovedli jsme i tento zápas do zdárného konce.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři