Oficiální web florbalového klubu Chomutov
03.11.2018

Detail zápasu

7.kolo, sobota 3.11.2018,
SK BIVOJKY LITVÍNOV
-
Florbal Chomutov
1:5 (0:1, 0:1, 1:3)
Branky a nahrávky: 54. Flachsová (V. Bártová) - 7. Oličová (Čiháková), 24. Malecká (Janouchová), 43. Kratochvílová (Čiháková), 59. Kopýtková (Čiháková), 60. Malecká (Janouchová).
Rozhodčí: Čech, Schloz. Vyloučení: 2:0. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 32. Střely na branku: 31:35. Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:5.
SK BIVOJKY LITVÍNOV: Ziegelbauerová - Arazimová, Svobodová, Vaníčková, Pechánková, Kornalíková, Trávníčková, Soukupová, Prosná, Langová, V. Bártová, M. Bártová, Urbášková (C) a Flachsová.
Florbal Chomutov: Blahníková - Kratochvílová, Svobodová, Šidlochová, Suková - Schoberová, Janouchová, Malecká (C) - Čiháková, Oličová, Kopýtková.

Ohlasy k utkání

Komentář Petra Globočníka (SK BIVOJKY LITVÍNOV): "Přesto že se nám povedl vstup do zápasu a v úvodu jsme byli mírně lepší, paradoxně jsme inkasovali s první vážnější příležitosti. Brankou na 2:0 se soupeř uklidnil a zápas více méně kontroloval. Budeme pokračovat v hledání receptu na bolest která nás trápí a tím je především zakončení. Děkujeme soupeřkám a přejeme šťastnou cestu domů."

Komentář Davida Tauše (Florbal Chomutov): "Dnes do zápasu vstoupil lépe domácí tým, který si vytvořil pár pěkných brankových příležitostí. Pro nás jediné štěstí, že jsme z toho ani jednou neinkasovali. Po naší druhé vstřelené brance se naše hra více uklidnila a začali jsme si vytvářet více brankových příležitostí, které jsme proměňovali minimálně. Dnes holkám děkuji za zodpovědnou hru, díky které máme tři body do tabulky. Děkuji soupeři za utkání a našim fanouškům, kteří nás přijeli podpořit."



Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři