Oficiální web florbalového klubu Chomutov
21.10.2018

Detail zápasu

5.kolo, neděle 21.10.2018, 18:00
TEXAS LONGHORNS
-
Florbal Chomutov
3:4 (1:0, 1:0, 1:4)
Branky a nahrávky: 11. Blovská (trest. střílení), 36. Lojová (Jílková), 60. Vavrochová (Nováková) - 41. Malecká, 47. Fuková (Binková), 55. Malecká (Schoberová), 59. Binková.
Rozhodčí: Benačan, Šaroch. Vyloučení: 3:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 25. Střely na branku: 48:30. Průběh utkání: 2:0, 2:4, 3:4.
TEXAS LONGHORNS: Soldátová - Kozlová, Nováková, Jílková, Vavrochová, Blovská, Vránová, A. Černá, Urbanová, Nosková, M. Černá, Purkrábková, Lojová, Livorová a Vypior.
Florbal Chomutov: Blahníková - Kratochvílová, Svobodová, Šidlochová, Manlíková - Schoberová, Janouchová, Malecká (C) - Čiháková, Fuková, Binková.

Ohlasy k utkání

Komentář Ladislava Hrmy (FBC Texas Longhorns): "Bohužel hořký vývoj zápasu, který si holky nezaslouží, ale takový je sport. Na tři vstřelené branky se moc body nezískávají. Musíme dále pracovat a být lepší. Gratulujeme soupeři a děkujeme za zápas."

Komentář Davida Tauše (Florbal Chomutov): "Z obou stran se dnes chtěl hrát útočný florbal. Naše první třetina byla docela volnější, ale ve druhé třetině jsme maličko přidali. Ve třetí třetině jsme věřili, že vyhrajeme. Když jsme vstřelili branku do prázdné branky, tak jsme věřili v klidné dohráli, ale zase jsme si to museli zkomplikovat. Děkuji soupeři za zápas a celému týmu za bojovný výkon a tři body do tabulky, které potřebujeme."



Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři