Oficiální web florbalového klubu Chomutov
16.09.2018

Detail zápasu

2.kolo, neděle 16.9.2018, 11:00
Florbal Chomutov
-
TJ Turnov
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
Branky a nahrávky: 57. Schoberová (Šidlochová) - 2. Koťátková, 3. Červová (Exnarová), 27. Vlková (Vacíková), 48. Červová (Urbanová).
Rozhodčí: Čech, Vacín. Vyloučení: 2:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 29. Střely na branku: 14:37. Průběh utkání: 0:4, 1:4.
Florbal Chomutov: Blahníková - Svobodová, Šidlochová, Kratochvílová, Manlíková, Cimrmanová - Schoberová, Janouchová, Malecká (C) - Čiháková, Fuková, Kopýtková - Binková.
TJ Turnov: Horáková - Červová, Urbanová (C), Konopková, Vacíková, Bittnerová, Exnarová, Fišerová, Bajerová, Koťátková, Škopánová, Vlková, Klementová, Müllerová a Veselá.

Ohlasy k utkání

Komentář Davida Tauše (Florbal Chomutov): "Tak co dnes říci k zápasu? Soupeř si zaslouženě připsal do tabulky první body. Já mohu hodnotit pouze a jedině náš výkon. Výkon se nedá vůbec srovnávat s tím včerejším, mně osobně přišlo, že dnes na hřišti byl jiný tým, než ten, který včera vyhrál. Přemýšlím, jak přemýšlím a nemohu najít žádný pozitivum. Máme tři týdny se připravit ve všech směrech, aby se tento výkon již neopakoval. Děkuji soupeři za utkání a divákům se omlouvám za dnešek."

Komentář Marcely Urbanové (TJ Turnov): "Od začátku utkání panovala mírná nervozita. Po otrkání první třetiny hrál tým dle taktických pokynů. Důležité bylo nezaspat začátek, což se nám povedlo. Další průběh utkání, po mírném kolísání v konci každé třetiny byl v naší režii. Děkujeme soupeři za hru. Jsem ráda, že nemusím pěšky domů."



Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři