Oficiální web florbalového klubu Chomutov
28.09.2006

Detail zápasu

3., čtvrtek 28.9.2006,
FBC Vipers Most B
-
Florbal Chomutov
4:6 (1:1, 2:3, 1:2)
Branky a nahrávky: 4. Somol (H. Novotný), 23. Fokt (Bocian), 26. Schäfferhans (Slabihoud), 27. Somol (H. Novotný), 37. H. Novotný (Somol), 41. Šamaj (Somol).
Florbal Chomutov: Bocian - P. Novotný, Slabihoud, Šamaj, Milde - Schäfferhans, Penk, Somol - Fokt, H. Novotný, Isak - Dorňák


Čtvrtek 28. 9. 2006 – netradičně ve sváteční den pořádali kolegové od Rafanů turnaj, kde jsme se střetli s béčkem mosteckých zmijí a litvínovskými Starými puškami. Oslabeni o Brouka, Rosťu, Mikiho a Buřta jsme se postavili soupeřům v docela hojném počtu. Naše útočné řady posílil Izzy a v obraně se objevil Ruda a Šami. Na druhý zápas dorazil i matador Jablkoň.

Pesimisté v prvním zápase moc na vítězství nevěřili, neb poslední měření sil s tímto soupeřem dopadlo špatně. Začátek zápasu byl z obou stran opatrný, ale u mosteckých byla vidět větší snaha o atakování Bócovi branky. Soupeři se podařila jedna akce a dostali se do vedení. Na to kontroval ve čtvrté minutě brankou Jirka Somol. V druhé části si Doktor vybral svou slabou chvilku a při jeho vyloučení jsme inkasovali. Nedlouho poté se basebalovým odpalem prezentoval jeho kolega, taky obranář, Slabák a po zásluze byl odměněn také vyloučením. Naštěstí se toto vyloučení obešlo bez trestu. V osmé minutě se trefil skoro z poloviny hřiště mladý Fokt, který nachytal brankáře nepřipraveného. Pak se opět podařilo skórovat mosteckým, kdy po nastřelené tyčce si Bóca srazil míček do branky helmou. Vyrovnat na 3 : 3 se povedlo Šafimu a obrat dokonal svou druhou brankou Somol. Třetí část jsme začali kiksem, po kterém se mosteckým podařilo srovnat. Pak opět putoval na trestnou Doktor, ale nic, díky obraně všech a Bócovi, z toho nebylo. Naší pátou branku vstřelil Hynek Novotný a poslední trefu do černého nasměroval po krásné střele Šami. Na konci zápasu byl nesportovně faulován do hlavy náš nejmenší hráč Dort a po slovní výměně s rozhodčím a protihráči obdržel trest 2 + 2 + 10 min. Do konce zápasu však byla necelá minuta, a mosteckým se již nepodařilo nic vymyslet. Ze zápasu jsme měli dobrý dojem a zapracování nových posil spolu s dorostenci nám konečně přineslo kýžený výsledek. Vyzdvihnout musíme Bócu, který nás podržel, když jsme před ním dělali hovadiny.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři