Oficiální web florbalového klubu Chomutov
23.09.2006

Detail zápasu

2., sobota 23.9.2006,
Florbal Chomutov
-
FBC Wings Most
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
Branky a nahrávky: 22. Schäfferhans (Brouček).
Florbal Chomutov: Žatecký - P. Novotný, Slabihoud, Ledvinka, Hruška - H. Novotný, Penk, Schäfferhans, Brouček, Dorňák, Straka, Fokt, Somol


Zápas byl z úplně jiného soudku, než ten předchozí. Bohužel se během zápasu s Wings projevila v plné kráse nemohoucnost našeho útoku a chabá podpora obrany v útočení. Prohra 1 : 3 není tak hrozná, ale s tímto soupeřem bychom prohrávat neměli, možná občas, ale ne dva roky po sobě. Ztrátou pro nás bylo hlavně zranění nejlepšího našeho nahrávače Brouka, který si podvrtnul kotník a zápas nedohrál. Poslední informace z patologie zní, že si zpřetrhal vazy a nějaký ten pátek ho neuvidíme pobíhat po palubovkách (ono mu stejně někdy to běhání dělalo problémy). Jediným našim střelcem v tomto zápase byla druhá kadaňská akvizice, Šafy. V brance zachytal svůj standard Lučan, ale k lepšímu výsledku nás svými povely nedovedl.

Na zlepšování mnoho času není, řeklo by se, že skoro žádný, protože v den našeho běžného tréninku sehrajeme v domácí hale další turnaj. Snad se poučíme z chyb a náš herní projev bude koncentrovanější a přinese nám to kýžené body.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři