Oficiální web florbalového klubu Chomutov
11.03.2018

Detail zápasu

OF2, neděle 11.3.2018, 19:00
SK BIVOJKY LITVÍNOV
-
Florbal Chomutov
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Branky a nahrávky: 10. Čiháková (Arazimová), 52. Pechánková (Čiháková) - 18. Schoberová (Fuková), 36. Janouchová (Láryšová), 46. Oličová.
Rozhodčí: Libecajt, Kusek. Vyloučení: 1:0 + navíc 5 min Prošková (CHM). Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 58. Střely na branku: 26:30. Průběh utkání: 1:0, 1:3, 2:3.
SK BIVOJKY LITVÍNOV: Ziegelbauerová - Arazimová, Butková, Stránská, Skalická, Pechánková, Kornalíková, Mašková, Trávníčková, Soukupová, Čiháková, Zajíčkova´, Netušilová, Bártová, Urbášková (C) a Černá.
Florbal Chomutov: Blahníková - Šidlochová, Schoberová, Manlíková, Cimrmanová, Svobodová, Janouchová, Fuková, Kopýtková, Láryšová (C), Kratochvílová, Prokůpková, Krajčová, Oličová a Prošková.

Ohlasy k utkání

Komentář Davida Tauše (Florbal Chomutov): "Dnes jsme velmi dobře věděli, že pokud domácí chtějí vrátit sérii do Chomutova, tak budou muset zabrat. Poslední dva zápasy v týmu panuje velmi dobrá nálada. Holky musím pochválit za bojovnost a chuť hrát florbal. Během sezóny nás trápilo málo střeleckých pokusů a teď nás trápí nízká produktivita. Chci poděkovat ještě jednou holkám, fanouškům na hale i u onlajn přenosu, dále soupeři za sérii."

Komentář Michala Kučery (SK BIVOJKY LITVÍNOV): "Těžko se hledají slova po prohraném zápase, ve kterém jsme dokázaly dostávat soupeřky pod tlak. Bohužel bez gólů se nevyhrává a to je náš největší problém.... Proměňování šancí. Nebýt zbytečného vyloučení na konci třetí třetiny, možná by to vypadalo lépe. Gratuluji soupeřkám k vítězství a přeji hodně štěstí v následujících zápasech."



Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři