Oficiální web florbalového klubu Chomutov
13.04.2008

Detail zápasu

20., neděle 13.4.2008,
SK Bivoj Litvínov C
-
Florbal Chomutov
8:7 (4:3, 1:1, 3:3)
Branky a nahrávky: 1. Straka (Borovička), 10. Bendl (Penk), 15. Štika (Hruška), 18. Penk (Štika), 35. Štika (Pelc), 37. Zattovič (Bendl), 38. Štika (Borovička).
Rozhodčí: Švec, Kalanin. Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 13. Střely na branku: 28:24.
Florbal Chomutov: Bocian - Penk (C), Hruška, Havel, Pelc, Novotný - Vlček, Fokt, Bendl - Borovička, Straka, Štika - Zattovič


Druhý zápas jsme pojali spíše jako možnost si zahrát a užít si postupovou radost. A proto došlo k netradičním změnám v sestavě. Vlčák oprášil vzpomínky na svá žákovská léta, uchopil do ruky hokejku a místo v první lajně s Foktisem a Míšou bylo jeho. Do brány se po čtyřměsíční herní pauze postavil Bóca. V útoku se alespočh chvíli prezentovali Stračena se Zattym a oba tyto své útočné choutky okořenili gólem. Místo na beku si netradičně zkusili Rosťa a Havlik. A tak je jasné, že naše hra měla k ideálu daleko. Volněji pojal utkání i soupeř, Litvínovské Staré Pušky a hrálo se tedy vyloženě pro radost. Prohrávali jsme již 7:4, ale dokázali jsme stav dotáhnout. Na osmý gól černožlutých už jsme ale odpověď nenašli. Přesto však prohra 8:7 nám mohla jen ztěží zkazit náladu.

Pro ročník 2008/2009 jsme vybojovali pro Chomutov 3.ligu mužů! Nejlepší možný dárek k 10. výročí založení klubu. Obrovský dík patří všem, kteří mají na tomto úspěchu svůj podíl. Osobně děkuji famózním Vlčákovi a Oxovi, všem dorostencům, kteří tento stanovený cíl pojali za svůj a nechali na hřišti litry potu (Foktisovi, Havlikovi, Míšovi, Zattymu, Stračenovi, Jirkovi...), kapitánu Penkičovi za úsílí a obětavost, Jablkoňovi, že nás nenechal ve štychu a vrátil se nám pomoci, Doktorovi za jeho podporu na hřišti i mimo něj, Borymu a Kaprovi za důležité góly a body a samozřejmě za maximální nasazení, stejně tak Rosťovi. Děkuji ale i těm, kteří v závěru sezóny tolik nenastupovali a upřednostnili zájem klubu nad svůj osobní, jako jsou Brouk, Dort, Buřt, Šami a další... I pro vás je ten postup a slibuji, že na nikoho nebude zapomenuto, všichni máte nadále svoje pevné místo v klubu FbC 98 Chomutov! Ve Vašem klubu! V našem klubu!

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři