Oficiální web florbalového klubu Chomutov
20.01.2008

Detail zápasu

14., neděle 20.1.2008,
Florbal Chomutov
-
FBC Wings Most
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
Branky a nahrávky: 4. Bendl (Havel), 11. Borovička (Jetenský), 26. Borovička (Penk), 36. Borovička (Pelc), 44. Borovička (Zattovič).
Rozhodčí: Kalanin, Müller. Vyloučení: 2:3. Využití: 0:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 23. Střely na branku: 16:10.
Florbal Chomutov: Vlček - Zattovič, Novotný, Penk (C), Jetenský, Brouček - Havel, Fokt, Bendl - Borovička, Pelc, Štika


Tuhý odpor jsme očekávali také ve druhém utkání proti FBC Wings Most a naše předpoklady se vyplnili. I když výsledek vypadá přesvědčivě...

Proti dobře připravené obraně Mostu jsme se prosazovali jen těžko. Přesto jsme byli aktivnějším mužstvem a ve 4. minutě jsme se po gólu Michala Bendla ujali vedení. V čase 10:26 ho ještě zvýraznil Bory - 2:0. Vůbec první bod v podobě asistence si u tohoto gólu připsal Dan Jetenský.

Druhá třetina přinesla po gólu na každé straně, nejprve Wings snížili, ale hned vzápětí, opět v čase třetiny 10:26 nám dvoubrankový náskok vrátil Bory - 3:1. I za tohoto stavu soupeř několikrát zahrozil, ovšem ve správný čas nás dokázal podržet svými zákroky Honza Vlček v brance.

Ve třetí třetině se hra trochu přiostřila, na hřišti stále častěji plály emoce. Vývoj utkání jsme však, až na malé vyjímky, měli pod kontrolou, z čehož vyplynula i v 6. minutě třetí branka Boryho - 4:1. No a aby se to nepletlo, tak skóre završil minutu a dvě vteřiny před koncem..... Bory - 5:1.

Zápas i celý domácí turnaj jsme zvládli a připsali si 6 bodů. Liga pokračuje v neděli 10.února v Lounech, kde se střetneme s tamní Lokomotivou a Starými Puškami z Litvínova.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři