Oficiální web florbalového klubu Chomutov
13.01.2008

Detail zápasu

10., neděle 13.1.2008,
Igráčci SK Mondi Štětí
-
Florbal Chomutov
4:7 (1:4, 2:1, 1:2)
Branky a nahrávky: 9. Brouček (Borovička), 12. Borovička (Novotný), 14. Fokt, 15. Štika, 27. Fokt (Štika), 32. Havel (Bendl), 44. Hruška.
Rozhodčí: Polanský, Kučera. Vyloučení: 1:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 9. Střely na branku: 12:21.
Florbal Chomutov: Okénka - Hruška (C), Novotný, Jetenský - Borovička, Brouček, Štika - Havel, Fokt, Bendl


Ve druhém zápase jsme se utkali s pořádajícím oddílem FbK MP Igráčci Štětí, tedy posledním týmem ligové tabulky. Zisk tří bodů v tomto utkání byl tudíž naší povinností.

V první třetině jsme nejprve překonávali mírný odpor soupeře a také naší ne zcela přesnou koncovku. Bezbrankové skóre prolomil až v 9. minutě neomylnou trefou Brouk - 0:1. Igráčci se zkoušeli prosadit dlouhými přihrávkami za obranu a po jedné takové v čase 10:56 vyrovnali. Ale naše odpověď byla velmi rychlá a jednoznačná: ještě do přestávky se postupně trefili Bory, Foktis a Kapr. Výsledek byl příznivější pro nás 4:1.

Nechali jsme se ale až příliš ukolébat a na našich tvářích se začaly objevovat nemístné úsměvy a pohoda, na které je po patnácti minutách hry opravdu trochu brzy. Byli jsme za to potrestáni dvěma góly a snížením na 3:4. Teprve potom se naše myšlenky vrátili zpět do hry a ještě do konce druhé třetiny se pěknou individuální akcí prosadil opět Foktis.

Po necelých dvou minutách poslední části zápasu navýšil na brankovišti důrazný Havlik už na 6:3 a i když soupeř ještě jednou snížil v 7. minutě, herní převaha a kvalita byla na naší straně. Gólový účet zápasu i dnešního turnaje podtrhl minutu a 5 vteřin před koncem symbolicky náš dnešní vůdce s páskou na ruce Jablkoň - 7:4. Průběh utkání jsme si sami zbytečně komplikovali. Další varování toho, že žádného soupeře není radno podcenit!

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři