Oficiální web florbalového klubu Chomutov
25.11.2007

Detail zápasu

5., neděle 25.11.2007,
Florbal Chomutov
-
SK Paintball Varnsdorf
4:3 (2:1, 1:1, 1:1)
Branky a nahrávky: 5. Bendl (Fokt), 11. Fokt (Zattovič), 25. Borovička(Štika), 44. Penk.
Rozhodčí: Švec, Rubáš. Vyloučení: 2:1. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 11. Střely na branku: 30:27.
Florbal Chomutov: Bocian - Penk (C), Jetenský, Zattovič, Straka - Borovička, Pelc, Štika - Havel, Fokt, Bendl


Po čtyřech odehraných zápasech letošní sezóny jsme se nacházeli na 7. místě tabulky se ziskem jednoho vítězství a jedné remízy. Na třetím letošním turnaji v Krupce nás čekaly dva důležité zápasy. S SK Paintball Varnsdorf a FBC Wings Most.

Vyrazili jsme v půl osmé ráno v sestavě se dvěma pětkami a dvěma gólmany. Celkem jsme s sebou měli 5 hráčů debutujících v soutěži mužů. První zápas jsme hráli od 9:00 proti aktuálně čtvrtému celku tabulky Varnsdorfu.

Od začátku se hrál vyrovnaný zápas, oboustranně důrazný a s vysokým nasazením. Hosté spálili obrovskou šanci hned na začátku zápasu kdy po nedorozumění v rozehrávce nedokázal jeden z jejich hráčů téměř z brankové čáry dopravit míček do sítě. V 5. minutě jsme se naopak my po premiérové brance Michala Bendla ujali vedení a v 11. minutě přidal druhý gól Dan Fokt - 2:0. Bohužel jen několik vteřin před první přestávkou se varnsdorfským podařilo snížit.

Hned po vstupu do druhé části hry pak po oběhnutí branky přidal soupeř vyrovnávací gól a začínalo se od znova. Výsledek byl v tuto chvíli na vážkách, šance byly na obou stranách a čekalo se, který z celků strhne vedení na svou stranu. Byly jsme to znovu my. Ve 25. minutě se pošesté v letošním ročníku trefil Marek Borovička - 3:2. Za tohoto stavu také skončila druhá patnáctiminutovka.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři