Oficiální web florbalového klubu Chomutov
20.09.2008

Detail zápasu

2., sobota 20.9.2008,
Mocní Tuleni Podbořany
-
Florbal Chomutov
2:8 (1:5, 0:2, 1:1)
Branky a nahrávky: 3. Vaclík (Morava), 3. Pelc (Štika), 3. Vaclík (Morava), 10. Brouček (Morava), 12. Fokt (Morava), 20. Šamaj (Štika), 21. Vaclík (Fokt), 35. Vaclík (Penk).
Rozhodčí: Andrea, Müller. Vyloučení: 0:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 39. Střely na branku: 15:38.
Florbal Chomutov: Burda (27. Majerčík) - Hruška, Šamaj, Penk (C), Straka - Pelc, Brouček, Štika - Morava, Fokt, Vaclík


Pauza před druhým zápasem se zdála být nekonečná, a tak si ji téměř všichni zkrátili jídlem a pitím dle libosti. V té době už s námi nebyl Šafi, který si ke konci prvního zápasu pochroumal nohu, proto raději odjel na vyšetření. Snad to nebude nic vážného. V sestavě místo něho plánovaně nastoupil Rosťa.

Jako druzí v ročníku se nám do cesty postavili Mocní Tuleni Podbořany, naplněni údajně velkou touhou nás porazit. Ta však velmi brzy vzala za své. Od začátku jsme naznačovali, že jsme aktivnějším týmem. V čase 2:17 nás poslal do vedení Adam, když na tabuli svítilo 2:45, navýšil náš náskok Rosťa a v čase 2:51 skóroval znovu Adam. A tak jsme zřejmě utvořili nový klubový rekord - díky třem gólům v rozmezí pouhých 44 vteřin jsme vedli 3:0. Tuleni sice zanedlouho snížili, jenže ještě do konce první přestávky se prosadili Brouk a Foktis, čímž stanovili skóre 5:1.

Bylo zřejmé, že se soupeř bude jen těžko pokoušet o zvrat v tomto utkání. Museli bychom mu k tomu sami pomoci, což se tentokrát nestalo. Hru jsme vcelku s přehledem kontrolovali, obě dvě naše řady předvedly několik pěkných útočných akcí a přidali jsme i další dva zásahy z holí Šamiho a hattrick zakončujícího Adama - 7:1. Stejně jako v předcházejícím utkání přepustil před třetí třetinou Burdis místo v brankovišti Kubovi, který něklik akcí Podbořan zastavil. Nestačil pouze na jednu. Z našeho pohledu měl poslední slovo dnes čtyřgólový střelec Adam, který završil výsledek na konečných 8:2.

Z prvního turaje tak odjíždíme nejen s plným počtem šesti bodů, ale také s dobrým pocitem ze hry.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři