Oficiální web florbalového klubu Chomutov
23.01.2016

Detail zápasu

14.kolo, sobota 23.1.2016, 15:00
FB Hurrican Karlovy Vary
-
Florbal Chomutov
3:8 (1:1, 2:3, 0:4)
Branky a nahrávky: 15. Mosler (Horký), 21. Smolka (Horký), 32. Macek (Smolka) - 9. T. Fiala (L. Fiala), 29. Chocholoušek (T. Fiala), 29. Andrle (Klíma), 35. Šarša (Šulc), 47. Šulc (Chocholoušek), 49. Andrle (Šarša), 52. Jäschke (Štěrba), 57. Šarša (Klíma).
Rozhodčí: Kapr, Tichý. Vyloučení: 4:2. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 605. Střely na branku: 23:30. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:3, 3:3, 3:8.
FB Hurrican Karlovy Vary: Novotný (Růžek) - Růžek, Hejl, Horký, Smolka, Novák, Mosler, Macek, Gasparik (C), Kalina, Rybka, Bečka, Ujhelyi, Mazanec, Černý, Švejkovský, Svatek, Koščo a Oliverius.
Florbal Chomutov: Vlček (Trhlík) - Šarša (C), Šulc, Dušek, Šnábl - L. Fiala, T. Fiala, Chocholoušek - Kopp, Andrle, Klíma - Mock, Jäschke a Štěrba.


Od začátku vyrovnané utkání plné krásných akcí a důrazných soubojů. Domácí dvakrát vedli, ale Chomutov ve druhé třetině dvěma góly během 32 vteřin výsledek otočil a strhl vedení na svoji stranu. Karlovarští znovu dotáhli, ale ještě před druhou přestávkou se v přesilové hře trefil Šarša a zajistil svému týmu vedení po dvou třetinách 4:3. Jako rozhodující se ukázala třetí dvacetiminutovka. V jejích úvodních minutách podržel hosty skvěle chytající Vlček a následně jeho spoluhráči v poli nekompromisně uťali vítěznou šňůru soupeře. Tři branky během pěti minut rozhodly duel. Závěr si již Chomutov velmi zkušeně pohlídal, nepřipustil žádný tlak Karlových Varů a naopak přidal ještě osmou trefu. Důležité vítězství se nakonec zastavilo na skóre 8:3!

Ohlasy k utkání

Miroslav Závora (trenér Karlových Varů): "Děkujeme divákům za fantastickou atmosféru. Na klucích byla znát nervozita z početné divácké kulisy. Z tlaku ve třetí třetině jsme nevytěžili jediný gól, ba naopak jsme čtyři inkasovali. Soupeř byl z každého útoku velmi nebezpečný. První porážka v sezoně, ze které se musíme oklepat a zítra musíme navázat na vítěznou sérii. Děkujeme soupeři a divákům za skvělou podporu a atmosféru v hale."

Martin Bocian (trenér Chomutova): "Zápas před skvělou diváckou kulisou, za kterou jsme strašně rádi. Děkujeme všem fanouškům, kteří za námi přijeli. Pro nás důležité tři body z venku, ale nyní se musíme dobře připravit na zítřejší zápas. Děkujeme divákům a soupeři."



Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři