Oficiální web florbalového klubu Chomutov
06.03.2010

Detail zápasu

20., sobota 6.3.2010, 15:30
1.FBC DDM Děčín IV
-
Florbal Chomutov
4:4 (1:1, 2:0, 1:3)
Branky a nahrávky: 6. Zattovič (Fokt), 31. Bendl (Fokt), 32. Morava (Nový), 37. Fokt.
Rozhodčí: Polanský, Kučera. Vyloučení: 3:0. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 12. Střely na branku: 44:38. Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:3, 4:3, 4:4.
Florbal Chomutov: Vlček - Zattovič, Kämpf, Štípek, Machovec, Maštalířský - Havel, Fokt, Bendl - Borovička, Morava, Nový (C)


Jeden z nejtěžších víkendů za poslední dobu čekal na muže FbC 98 Chomutov právě 6. a 7. března. Turnaj pořádaný litvínovským Bivojem, na kterém nás čekaly důležité duely s Děčínem a Turnovem, byl totiž netradičně rozdělen do dvou hracích dnů. Tato změna nám možná v konečném důsledku prospěla.

Autorem fotografií je Roman Dušek
V sobotu jsme v litvínovské hale nastoupili proti našemu letošnímu velkému rivalovi FBC Děčín. V prvním utkání jsme těsně prohráli 3:4 a byli jsme odhodláni soupeři výsledek oplatit. Začátek nebyl nejhorší, podařilo se vstřelit první branku, jenže netrvalo dlouho a vinou naší nedůslednosti bylo vyrovnáno. Děčínští se dostali na koně a jejich jednoduchý styl na nerovném povrchu slavil úspěch. Ve druhé části šli do vedení a tři vteřiny před jejím koncem zvyšovali už na 3:1. Nástup do poslední části ovšem patřil hráčům FbC 98. Již po devíti vteřinách po typické spolupráci snižoval Michal Bendl a o minutu později vyrovnával Martin Morava na 3:3. V tuto chvíli byla aktivita na našich holích, přesto šel soupeř ještě jednou do vedení, ale i tentokrát jsme vyrovnali. Přesně mířenou střelou se o to zasadil Daniel Fokt. Přes mohutné snahy obou týmů se již výsledek nezměnil, a tak si oba odnesly po bodu.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři