Oficiální web florbalového klubu Chomutov
26.10.2008

Detail zápasu

6., neděle 26.10.2008,
TJ Turnov
-
Florbal Chomutov
5:3 (3:3, 1:0, 1:0)
Branky a nahrávky: 2. Borovička, 3. Nový (Štípek), 4. Zattovič (Fokt).
Rozhodčí: Rys, Stránský. Vyloučení: 5:6, navíc Turnov 10 minut a Zattovič (CHM) 5 minut. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 16. Střely na branku: 25:19.
Florbal Chomutov: Budra - Zattovič, Král, Penk, Šamaj - Prášil, Štípek, Nový - Schäfferhans (C), Fokt, Morava - Borovička, Pelc


Druhý zápas proti týmu TJ Turnov byl přesným obráceným obrazem toho prvního. Tentokrát se nám nástup do utkání lépe snad ani vydařit nemohl. Ve 2. minutě nás poslal do vedení Bory, pár desítek vteřin poté přidal druhou trefu Filip a na 3:0 zvyšoval v čas 3:26 náš dnešní přesilovkový střelec Zatty! Tedy nástup téměř z říše snů. Jenže soupeř se i díky několika přesilovým hrám, z nichž jednu využil, začal postupně dostávat do tempa a ještě do konce první třetiny stačil dorovnat na 3:3.

Po přestávce navíc Turnovští brzy přidali i vedoucí čtvrtou branku, opět v přesilovce - 3:4. Od té doby byla k vidění spíše opatrná vyčkávací bitva, soupeř trpělivě vyčkával, co vymyslíme. Bohužel toho mnoho nebylo, opět špatný pohyb a zřejmě i špatné psychické rozpoložení způsobily, že jsme se téměř nedostali ke střele. A když, byl na místě pozorný gólman.

Poslední třetina byla obrazem naší velké snahy o překonání turnovské defenzívy. Několik slibných šancí jsme si vypracovali, ale bez efektu. Navíc ve 39. minutě se nám bodový zisk vzdálil na rozdíl dvou branek - 3:5. I přes naší stálou snahu už se nám s výsledkem nic udělat nepovedlo. A to ani v závěrečné power play. Soupeř nad námi zvítězil díky zkušenosti, zachování chladných hlav a trestání našich herních chyb i vyloučení. Body z tohoto utkání se získat daly, ale nutno uznat, že Turnov zvítězil zaslouženě.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři