Oficiální web florbalového klubu Chomutov
25.10.2009

Detail zápasu

5., neděle 25.10.2009,
ASK Lovosice LFP
-
Florbal Chomutov
1:13 (1:3, 0:5, 0:5)
Branky a nahrávky: 4. Schäfferhans (Somol), 7. Borovička, 10. Somol (Štípek), 16. Pelc (Penk), 21. Penk (Štípek), 22. Schäfferhans (Šamaj), 22. Borovička, 25. Somol (Šamaj), 29. Štípek, 29. Pelc (Borovička), 31. Penk (Borovička), 36. Vaněk (trest.střílení), 39. Pelc (Borovička).
Rozhodčí: Polanský, Švec. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 12. Střely na branku: 37:41. Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:13.
Florbal Chomutov: Burda - Novotný, Šamaj, J.Prášil, Tůma, Vaněk - Borovička, Penk (C), Pelc - Štípek, Somol, Schäfferhans


V neděli 25.10.2009 jsme za deštivého počasí odcestovali k  zajímavým florbalovým střetnutím do nedalekého Litvínova. V rámci programu Ústecké ligy mužů nás čekal duel s týmy z opačných pólů tabulky. V prvním zápase jsme úspěšně poměřili síly s Lovosicemi a ve druhém zápase nás čekal velice silný soupeř - domácí Litvínov, jehož tým do té doby nepoznal hořkost porážky, což jsme byli samozřejmě odhodláni změnit. Bohužel bez úspěchu.

První zápas s Lovosicemi nabídl velké množství šancí na obou stranách, ale s různou mírou efektivity v zakončení, která daleko lépe vyznívala pro náš tým. Zápas, který skončil za stavu 13:1 pro nás, ale bohužel pro soupeře zcela neodpovídal reálnému stavu na hřišti, a to především v první třetině, kdy s námi soupeř ještě tolik neztrácel krok. Ve zbylých dvou třetinách, které jsme vyhráli 10:0, už na palubovce dominovalo pouze jedno mužstvo.

Zaslouženě jsme sice vyhráli, ale nutno podotknout: Chyběla nám kvalitnější mezihra - hráči byli pro potencionální přihrávku příliš daleko od sebe. Místy jsme zbytečně a naivně ztráceli míče, a tím pádem jsme soupeři povolili pár většinou bezzubých akcí 3 na 2 a několik sólových úniků, které však skončily na výborně a v pohodě chytajícím Burdisovi. V zápase, který skončil tak vysokým brankovým rozdílem netřeba jednotlivě jmenovat všechny střelce (včetně úspěšných nahrávačů), pouze stojí za zmínku Rosťův hattrick, kterým se podílel na porážce soupeře.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři