Oficiální web florbalového klubu Chomutov
20.09.2009

Detail zápasu

2., neděle 20.9.2009, 11:30
SK Nové Sedlo
-
Florbal Chomutov
0:7 (0:4, 0:3, 0:0)
Branky a nahrávky: 4. Kožuch (Straka), 5. Straka (Borovička), 9. Borovička (Štika), 11. Štika (Borovička), 16. Kožuch (Straka), 17. Pelc (Penk), 22. Pelc (Borovička).
Rozhodčí: Šrot, Urik. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 12. Střely na branku: 10:29.
Florbal Chomutov: Bocian - Straka, Novotný, J.Prášil, Roubal - Borovička, Penk (C), Štika - Kožuch, Štípek, Schäfferhans - Pelc


Po dvouhodinové pauze jsme na parkety spořické haly nastoupili znovu, tentokrát proti loňskému nováčkovi soutěže, týmu SK Nové Sedlo. Naše sestava doznala drobných změn. Ze spřátelené vesničky Zelená přicestoval Penkič, naopak odpadl nemocí podlomený Jirka Somol. Do brány se po dlouhé odmlce (vlastně od posledního zápasu s Novým Sedlem) znovu postavil Bóca.

Zápas od začátku probíhal dle očekávání Ve 4. minutě nás svou první chomutovskou trefou posla do vedení Koža a o 19 vteřin později ho následoval Stračena - 2:0. Pak se sice gólový příděl na chvíli zastavil, nikoliv však naše převaha. Bylo tedy jen otázkou času, kdy se bude skóre znovu měnit. Stalo se tak v 9. minutě a úspěšným autorem byl Bory, gólový účet první třetiny pak uzavřel Kapr - 4:0.

Nejinak probíhal zápas také po přestávce. Hned v začátku druhé části jsme v přesilové hře zvýšili na 5:0, opět zásluhou Koži a krátce na to upravil již na 6:0 Rosťa. V této chvíli hosté soupeř vystřídal brankáře, zatímco na druhé straně se gólman mohl počítat spíše jako divák. Čas 8:43 a druhá využitá přesilovka, kdy Rosťa dovršil kombinaci zakončením do prázdné branky. Hattrick mohl následně při trestném střílení zkompletovat Koža, ale čerstvý brankář si na jeho střelu počíhal.

Třetí třetina už se nesla v duchu klidné hry. Při sedmibrankovém vedení už jsme přeci jen nebyli tak důslední v koncovce, a hlavně proto žádná z našich střel už v síti neskončila. Na úvod soutěže jsme si připsali 4 body a usadili se na třetím místě tabulky. Před námi jsou stoprocentní Litvínov C a Ústí B. Právě proti hráčů Ústí nad Labem budeme hrát již na příštím turnaji 4.října v Lounech.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři