Oficiální web florbalového klubu Chomutov
Redakce | 14.08.2021

Florbalisté Chomutova po divokém utkání padli v prodloužení

Florbalisté Chomutova po divokém utkání padli v prodloužení
C H O M U T O V - Po nevydařené úvodní třetině, přišla třetina snová, kdy Florbal Chomutov zvládl nasázet pět branek a držel, tak nadějné vedení. V poslední části si mohl vítězství pojistit, ale po neproměnných šancí udeřilo Kladno, které v poslední minutě utkání srovnalo. V následném prodloužení urvalo vítězství na svou stranu.
POHV, sobota 14.8.2021, 17:00
Florbal Chomutov
-
Kanonýři Kladno
6:7p (1:4, 5:0, 0:2 - 0:1)
Branky a nahrávky: 13. Grener (Skuhrovec), 23. Bejček (Halej), 24. Šarša, 27. Halej (D. Kellermann), 30. Švehla (Novotný), 36. Skuhrovec (Bejček) – 6. Höffer (Ullmann), 10. J. Novák (Stůj), 15. Pixa (Riebauer), 19. Bachmaier (Riebauer), 49. Bachmaier (Riebauer), 60. Pixa (Bachmaier), 64. Bachmaier (Papoušek).
Rozhodčí: Jan Čadek a Jan Strnad. Vyloučení: 6:4. Využití: 2:2. V oslabení: 1:0. Diváci: 112. Střely na branku: 21:17. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:4, 6:4, 6:7.
Florbal Chomutov: Štěpánek - Šarša, E. Kellermann, Skuhrovec, Grener, D. Kellermann, Klement, Pecháček - Schneider, Linc, Stěrba, Švehla, Jeníček, T. Novotný, Bernas, Bejček, Halej, Holovej, Dušek
Kanonýři Kladno: Macík (24. Weissgärber) – Bachmaier, Veselý, Šefčík, Ullmann, Bohuslávek, Stůj, Prudil – Chroust, Riebauer, Pixa – Šnajdr, Papoušek, Höffer – J. Novák, Pfaur, Janda – Kučera, Hübner. Trenér: Pazdera.

Ohlasy k utkání

Martina Bociana (hlavní trenér Florbal Chomutov): První třetina proběhla ještě ve stínu našeho prvního utkání na Tatranu. Trvalo nám než jsme dostali odvahu na hokejky. Od druhé třetiny si myslím, že jsme byli lepší ve všech herních činnostech. Druhé dějství vyznělo jednoznačně pro nás. Byli jsme odvážný, dřív na balónu. Třetí třetina byla taková kdo s koho. Mrzí mě ta vyrovnávající branka z nedůrazného bloku. Prodloužení tři na tři je hop nebo trop. Prohra mrzí, ale myslím si, že dvě třetiny jsme nehráli špatně.

Jan Pazdera (hlavní trenér Kanonýři Kladno): Vstup do utkání byl z naší strany výborný, kdy jsme si přenesli kvalitu ze závěru utkání s Libercem. Bohužel už ke konci první třetiny, kdy jsme vedli 4:1, tak se začalo vkrádat takové podceňování a určitá nepokora vůči kvalitě soupeře. I přesto, že jsme se na to upozorňovali o přestávce v kabině, tak nás Chomutov ve druhé části absolutně přehrál. Klobouk dolu před hráčemi, že se do zápasu dokázali vrátit. Je to čistě jejich zásluha, protože dostali prostor, aby si sami vytvořili strategii, která bude úspěšná.



Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři