Oficiální web florbalového klubu Chomutov
Ondřej Šarša (FOTO: Martin Dušek) | 26.01.2019

Chomutov prohrál všechny třetiny proti pražskému Startu98 a klesl v tabulce

Chomutov prohrál všechny třetiny proti pražskému Startu98 a klesl v tabulce
C H O M U T O V - Utkání 20. kola první ligy mužů začalo ve svižném tempu. Vícero brankových příležitostí si vytvořili hráči domácího týmu, kteří se dostali jako první do vedení. To dokázali po zbytek celého utkání udržet. Chomutov prohrál rozdílem čtyř branek a prokletí ve sportovní hale v Kunraticích stále trvá. Na páteční prohru musí rychle zapomenout, jelikož v neděli je čeká další utkání, tentokrát na domácí palubovce přivítají FB Hurrican Karlovy Vary.
21.kolo, pátek 25.1.2019, 20:00
FAT PIPE Start98
-
Florbal Chomutov
9:5 (3:1, 2:1, 4:3)
Branky a nahrávky:7. Chmelíček (Maxa), 17. Plaček (Pražák), 19. Chmelíček (Jirásek), 22. Boubelík (Schuller), 40. Kulík, 44. Chmelíček, 46. Kříž (Kerzel), 53. Vošta (Kerzel), 56. Kerzel (Maxa) - 16. Novotný (Štěrba), 32. Melíšek, 42. Stibor (Šafařovský), 52. Stibor, 59. Štěrba (Kellermann) .
Rozhodčí: Furmánek, Šolc. Vyloučení: 4:4. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 45. Střely na branku: 32:36. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 4:1, 4:2, 5:2, 5:3, 7:3, 7:4, 9:4, 9:5.
FAT PIPE Start98: Lupoměch (Frübauer) - Pražák, Volf T., Volf O., Plaček, Boubelík, Schuller, Svoboda, Volej, Kulík, Jirásek, Kříž, Chmelíček, Prášek, Kerzel, Sklenář, Řehulka, Maxa, Vošta
Florbal Chomutov: Vlček (Stránský) - Šarša "C", Kellermann, Fokt, Štěrba, Novotný, Semerád, Hlaváček, Stibor, Šafařovský, Melíšek, Smetana, Giptner, Kopp, Jäschke, Halej, Kučera, Müller


Pražský Start98 vstoupil do pátečního utkání 21. kola posilněn o chodovské mladíky. Po dobu celého utkání se hrál svižný florbal. Ačkoliv Chomutov přestřílel klub z Kunratic, lepší produktivitu měli domácí hráči. V chomutovské brance se představil po dlouhé době Jan Vlček, který i přes dobrý výkon musel devětkrát lovit míček z branky. Za Chomutov se prosadil dvakrát Adam Stibor, po jedné brance přidali Tomáš Novotný, Jakub Štěrba a Tadeáš Melíšek. Chomutov nedokázal prolomit prokletí Kunratické haly a prohrál v Praze o čtyři branky – 9:5.

Ohlasy k utkání

Komentář Ondřeje Neumana (FAT PIPE Start98 Praha-Kunratice): "Dnes pro nás skvělé vítězství! Museli jsme ho vydřít doslova od podlahy! Dnes se hrálo hodně důrazně, ale rozhodli jsme florbalovějšími pasážemi a měli i lepšího gólmana! Soupeře děkujeme za tvrdou přípravu na těžký závěr sezony a přejeme bezproblémovou cestu domů."

Komentář Martina Bociana (Florbal Chomutov): "Soupeř byl dnes po celý zápas o krůček před námi, jeho aktivní hra nám dělala problémy a nám se ji nepodařilo překonat. Když už jsme díky bojovnosti dokázali snížit, srážely nás zbytečné chyby. Soupeři blahopřeji k výhře a přejeme hodně štěstí ve zbytku sezóny."



Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři