Oficiální web florbalového klubu Chomutov
Redakce, foto: Otakar Prášek | 09.09.2018

Druhý zápas, druhá výhra! Skvělý vstup Chomutova do nového ročníku první ligy

Druhý zápas, druhá výhra! Skvělý vstup Chomutova do nového ročníku první ligy
C H O M U T O V - První florbalová liga si hned na úvod připravila pro všechny účastníky náročný program v podobě dvou utkání během jediného víkendu. Chomutov v pátek porazil na domácí palubovce Litvínov a v neděli ho čekal duel na horké půdě pražských Black Angels. Severočeši předvedli heroický týmový výkon a zejména díky němu a skvělému výkonu brankáře Jana Vlčka vezou další tři body po vítězství 5:3
2.kolo, neděle 9.9.2018, 17:30
BLACK ANGELS
-
Florbal Chomutov
3:5 (1:2, 0:1, 2:2)
Branky a nahrávky: 6. Vaculík (Ludvík), 43. J. Boček (M. Boček), 57. Renčín (Kopecký) - 17. Kopp (Giptner), 18. Stibor (Novotný), 34. Stibor (Semerád), 51. trestné střílení Pastor, 52. Semerád (Šafařovský).
Rozhodčí: Pěnička, Šafář. Vyloučení: 2:5. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 77. Střely na branku: 36:30. Průběh utkání: 1:0, 1:3, 2:3, 2:5, 3:5.
BLACK ANGELS: Matiášek - Vaculík, Neklan, M. Boček, Král, Sluka, Novotný, Kopecký, Ludvík, Nachtmann, Čáslava, Svatoš, Hromada, J. Boček, Bouček, Moravec, Hněvkovský, Šebelle a Renčín.
Florbal Chomutov: Vlček - Šarša (C), J. Štěrba, L. Fiala, Novotný, Smetana, Kellermann - E. Štěrba, Fokt, Pastor - Semerád, Šafařovský, Stibor - Kopp, Giptner, Bejček.

Ohlasy k utkání

Komentář Petra Pajera (BLACK ANGELS): "Nedá se dělat nic jiného, než souhlasit s trenérem hostí. Kromě nasazení dnes rozhodovaly ještě dva momenty. Rychlý gól po našem neuznaném ve druhé třetině a pak trestná střílení. Kdyby tyto dvě situace skončily obraceně, tak jsme na remíze. Kdybychom proměnili alespoň jednu z těch deseti neproměněných gólovek, tak je to výhra.. Ale to je jen kdyby a všechna tato kdyby jsou bez poctivého nasazení úplně k ničemu. Díky soupeři za školení a díky divákům za podporu."

Komentář Jakuba Šimka (Florbal Chomutov): "Dnes vyhrál tým, který více bojoval, byl týmovější a nechal na hřišti své srdce. Děkuji divákům za pěknou atmosféru a soupeři přeji hodně štěstí do dalších zápasů. PS: Docela nás to baví."



Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři