Oficiální web florbalového klubu Chomutov
06.06.2020 | Ondřej Šarša, foto: Roman Dušek

Zpestření letní přípravy! Širší kádr "A" týmu mužů se utká v modelovém utkání

Zpestření letní přípravy! Širší kádr
C H O M U T O V - První červnový víkend využije mužský "A" tým pro sehrání modelového utkání širšího kádru "A" týmu doplněný o juniory. Hlavní trenér Martin Bocian nominoval na nedělní duel třicítku hráčů a čtveřici brankářů, kteří se utkají v klasickém utkání hraném 3x20 minut, včetně rozhodčích a diváků. Na večerní zápas mohou dorazit i fanoušci chomutovského florbalu, kteří budou muset dodržovat hygienická nařízení.

Letní příprava "A" tým mužů

Florbalisté Chomutova se připravují na nový ročník od začátku května individuálně dle sestaveného tréninkového plánu od kondičního trenéra "A" týmu mužů Davida Dyršmída. Hráči trénují pětkrát týdně, včetně jednoho společného drilu v městské sportovní hale. Největší společná akce je naplánována na začátek srpna, kdy hráči absolvují víkendové soustředění v Chomutově.

Přátelská utkání

Svěřenci Martina Bociana mají před sebou zatím stanovena tři přátelská utkání. Úvodní dva přípravné duely sehrají s partnerskou Kadaní (Divize), v srpnu na konci zmíněného soustředění přivítají Panthers Praha hrající Národní ligu.

Na přelomu srpna a září se pak Florbal Chomutov střetne se superligovými a prvoligovými týmy v rámci základní skupiny vrcholové části Poháru Českého florbalu.

Modelové utkání

Sestava - BÍLÍ:
Vlček, Štěpánek - Staněk, Halej, Kučera, Huňat, Hlaváček, Holovej, Švehla, Gptner, Peksa, Müller, Zelinka, Rauscher, Suchý, Macura, Marek

Sestava - ČERVENÍ:
Šantora, Šrámek - Štěrba, Linc, Novotný, Šarša, E. Kellermann, Kopp, Bernas, Andrle, D. Kellermann, Salaďak, Soukup, Kotlan, Dušek - Klement, Pecháček

Důležité Informace pro diváky

Modelové utkání bude otevřené pro veřejnost, ale samozřejmě je nutné dodržovat stále platná nařízení:
- v hale nesmí být více, než 300 lidí
- diváci musí mít roušky
- u vstupu do haly bude k dispozici dezinfekce
- doporučené je dodržování rozestupů

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři