Oficiální web florbalového klubu Chomutov
30.04.2020 | Redakce

Muži se sešli před startem letní přípravy, představen byl realizační tým

Muži se sešli před startem letní přípravy, představen byl realizační tým
C H O M U T O V - V poslední dubnový podvečer se po delší pauze sešel kádr A týmu mužů, kvůli nařízení vlády rozdělený do několika skupin. Hráči byli seznámeni s plánem a způsobem řízení letní přípravy a novinkami, které jsou pro ně připraveny pro následující sezónu. Představen byl také obměněný realizační tým. Oproti minulému ročníku v něm chybí Martin Hýsek, který se v rámci organizace klubu přesunul do role manažera klubu.

REALIZAČNÍ TÝM A MUŽSTVA 2020/2021

Hlavní trenér: Martin Bocian

U A týmu působí nepřetržitě posledních dvanáct let. Většinou v pozici hlavního trenéra. Výjimkou byla pouze sezóna 2018/2019, kdy byl asistentem Jakuba Šimka. V nacházejícím ročníku bude také hlavním trenérem A týmu juniorů. Kromě toho je dlouholetým předsedou Florbalu Chomutov.

Asistent trenéra: Petr Neumaier

Petr Neumaier přišel do Chomutova před rokem a v uplynulé sezóně byl hlavním trenérem mladších žáků. V sezóně 2020/2021 nově povede také kategorii starších žáků a bude asistentem trenéra A týmu. V uplynulých dvou letech pracoval jako metodik Českého florbalu pro oblast Ústeckého a Libereckého kraje, je také trenérem krajských výběrů mládeže.

Asistent trenéra: Filip Nový

Filip Nový je již tradičním členem realizačního týmu. Dlouholetý chomutovský florbalista přišel na lavičku A týmu v lednu 2017 a byl u postupu do první ligy. Jedním z trenérů týmu byl ve všech třech dosavadních prvoligových ročnících.

Vedoucí týmu: David Matula

David Matula je služebně nejmladším členem trenérského štábu. Do organizace Florbal Chomutov přišel v létě 2019 a v loňské sezóně byl asistentem trenéra ženského týmu v první lize. Pro sezónu nadcházející bude jako vedoucí zajišťovat dostatečný organizační servis A týmu mužů, zároveň bude také asistentem hlavního trenéra.

Kondiční trenér: David Dyršmíd

David Dyršmíd působí jako kondiční trenér v Chomutově již třetí sezónu. V ročníku následujícím se bude starat o fyzičku A týmu mužů a A týmu juniorů.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři