Oficiální web florbalového klubu Chomutov
04.02.2020 | Lenka Láryšová, Foto: Vladimír Kapuš (www.fotokapus.cz)

Dvě výhry dorostenců B a šest bodů do tabulky

Dvě výhry dorostenců B a šest bodů do tabulky
C H O M U T O V - Dorostenci B jeli do Roudnice, kde se utkali s týmem z Loun a Teplic. S prvním soupeřem se jim velice dařilo a porazili ho 11:6. S Teplicemi byl výkon obou týmů vyrovnaný, ale nakonec to naši hráči zvládli a zvítězili 4:2. O víkendu hráli také mladší žáci, kteří ve svém koši skončili na poslední příčce.

Dva bojovně výkony přinesly body do tabulky

Utkání s Louny naši florbalisté nezačali úplně dobře, jelikož již po čtyřech minutách prohrávali 0:2. Pak se ale prosadil první chomutovský hráč a srovnání bylo na dosah. Lounští hráči ale ve svém výkonu nepolevovali a své vedení navyšovali i přes snahy chomutovských dorostenců. Po první třetině byl stav 2:4. V druhé třetině se ale karta obrátila. Chomutovští hráči přidali na tempu a po dvanácti minutách otočili výsledek ve svůj prospěch – 8:5. V poslední třetině již nedošlo k žádným velikým zvratům, a tak Chomutovští zvítězili 11:6.

S Teplicemi byl zápas mnohem vyrovnanější. Po první třetině sice chomutovští hráči vedli, ale jejich náskok byl pouze jednobrankový – 2:1. Ve druhé dvanáctiminutovce nedošlo k žádné výsledkové změně, proto se na další branky muselo počkat až do poslední třetiny. Ve 34. minutě došlo ke srovnání výsledku ze strany Teplic, ale minutu nato se opět chomutovští dorostenci dostali do vedení 3:2. Výhru Florbalu Chomutov potvrdili hráči proměněným trestním střílením, díky kterému získali další tři body do tabulky.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři