Oficiální web florbalového klubu Chomutov
15.01.2020 | Redakce

Znovu do boje! První liga pokračuje a ženy čeká první a čtvrtý tým tabulky

Znovu do boje! První liga pokračuje a ženy čeká první a čtvrtý tým tabulky
C H O M U T O V - Těžký dvojzápas má na programu první liga žen v novém roce pro chomutovské florbalistky. V sobotu nejprve poměří síly na hřišti čtvrtého týmu tabulky Prague Tigers Nehvizdy, aby o den později zajížděly na pražské Vinohrady, kde je pohostí aktuální lídr soutěže a dosud neporažené SKV, které ze čtrnácti odehraných zápasů ztratilo pouze bod.

Prague Tigers Nehvizdy:

První vzájemné měření sil dopadlo lépe pro chomutovské ženy, které dokázaly tehdy lídra soutěže porazit 3:1. Dvěma body, včetně vítězné branky, se v utkání blýskla Viktorie Schoberová. „Už první vzájemné utkání nám ukázalo velkou kvalitu soupeře. Navíc v domácím prostředí, budou Tigers jistě ještě nebezpečnější. Musíme hrát od prvních minut koncentrovaně, v plném nasazení a porvat se o důležité body,“ říká asistent trenéra David Matula.

Sestava Prague Tigers Nehvizdy:
Hráčky: Pilšáková Martina, Husarčíková Kamila – Junková Gabriela, Hamplová Kateřina, Balcárková Kristýna, Vávrová Gabriela, Nejedlá Pavlína, Zimina Maria, Červená Nikola, Lálová Gabriela, Prokšanová Jana, Strašíková Lucie, Sládková Tereza, Lamblová Martina, Köhlerová Lucie, Kašparová Lucie, Dvořáková Eliška
Trenér: Večeřa Tomáš

TJ Sokol Královské Vinohrady:

Lídr aktuálního prvoligového ročníku, který ztratil zatím pouze jediný bod. Stalo se tak v přímém souboji o první příčku s florbalistkami Mladé Boleslavi, které nakonec domácí SKV přetlačilo 5:4 po prodloužení. V prvním měření sil v chomutovské sportovní hale uspěly hráčky SKV 0:6 díky povedené druhé třetině, ve které také padly všechny branky utkání. „Výsledky SKV mluví za vše. Je to favorit nejen naší skupiny, ale také velký aspirant na postup do nejvyšší soutěže. Respektujeme velkou sílu soupeře, ale chceme se porvat o body a z utkání odcházet se vztyčenými hlavami,“ konstatuje David Matula.

Sestava TJ Sokol Královské Vinohrady:
Hráčky: Kuchyňková Eliška, Vyrobíková Jana – Nigrinová Aneta, Hrušková Ivana, Snopová Karolína, Trunečková Tereza, Bursová Nikola, Vejvodová Kristýna, Bartůňková Kateřina, Kutnarová Anna, Kalivodová Aneta, Skalická Adéla, Rybínová Kateřina, Dobisiková Anežka, Kratochvílová Dominika
Trenér: Sigl Jonáš

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři