Oficiální web florbalového klubu Chomutov
20.12.2019 | Lenka Láryšová

Třetí adventní víkend plný mládežnických týmů

Třetí adventní víkend plný mládežnických týmů
C H O M U T O V - Během víkendu se odehrálo hned několik mládežnických kategorií. Liga mladších žáků se odehrála v Ústí, přebor se hrál v Bílině a přípravky společně se staršími žákyněmi a elévkami hrály na Březenecké v Chomutově.

Dva týmy mladších žáků

V lize se mladším žákům na rozdíl od posledně moc nedařilo. V posledních zápasech jasně prohráli s Panthers Liberec Orange a nejvíce vzdorovali České Lípě blue, Lovosicím black a Ústí white.

V přeboru se představili hráči Florbalu Chomutov a hráli v Bílině, kde 10:2 porazili Florbal Teplice a 10:4 FBC Děčín.

Zápasy na chomutovské půdě

Starší žákyně na domácí půdě předvedly úžasné výkony. V prvním zápase si 8:0 poradily s podbořanskými Tuleňkami, hned poté 5:1 porazily Ústí a v závěru nedaly šanci mosteckým hráčkám – 8:3.

Elévky bodovaly na domácí půdě, kde výsledky 17:4 a 7:6 přehrály své soupeře z Ústí a Podbořan. Jediným jejich přemožitelem byly elévky s Mostu.

V lize elévů se výborně vedli Ďáblíci, kteří skvěle dvakrát remizovali, a to 7:7 s mosteckými Vipers a 4:4 s kadaňskými Katy. Nezaostávali ani hráči Domečku, kteří remizovali 2:2 s Jirkovem a zvítězili 10:1 s Louny. Nejlépe si však vedli Čertíci, kteří předvedli opravdu čertovský výkon a třikrát zvítězili – 13:1 s Louny, 14:2 s Jirkovem a 9:4 s chomutovským Domečkem.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři